чого це не припхаюсь? як тілько буде попутна бричка то обовязково припхаюсь по ревізії з великими лантухами ще і вас з собою потягну щоб було кому лантух на плече піддавати
ти оце давай бричку лаштуй. попхаємо на багаті села до пана Юнкерса. бо я оце вирішив окрім лямп зайнятись колекцонуванням гудзиків і треба з чогось розпочинати кулекцію а там кажуть багато гудзиків є та ще і у рамках. отже менш мороки буде щоб започаткувати кулекцію, вже все готове, бери та і колекціонуй наздоровля. а потім до пана Художника заскочемо, там поряд. там теж є що колекціонувати. от так трохи поїздимоі гарна колекція в мене вже є
А я їого палицею не гнав, бігом прискакав годину потеревенили і бігом до дядька Вітра, бо в нього куліш добрий. Я так розумію що там не тільки куліш, а і в Райки щось добре між ногами.
а от незабаром таки бричка і просквозить повз пана Ю, і не тіки проскоче а й заскоче)) може навіть і по чарці піддамо))) закінчемо ремонта , пошью Киптар Верховинський, у патіфона платівку , і у гори на тиждень)))
які ще Райки і міжРайками? я якраз ноги вносив від Вінницької "халепи"))) а Куліш фердипердозний що є то є, три тарілки не межа! тіко лящить за вухами))) кажу ж , ще зустрінемось!
Тільки повідомиш зарані, ну щоб я усе попереховував. Качку закаплуним, ніштяків з погріба витягнем, варення там доброго.
не треба бути таким самовпевненим. ви мені не тілько гудзики власноруч вітдасте а іще і кулемета з під стріхи знімене та подарєте. абт тілько я від вас нарешті поїхав
ой, перенервував шось, качки ревізії, купа смаколиків, мнесо від пана Бека, піду щось добре зжеру! вспокоюсь)
в мене на борту дві гарні дівчини були а їм вже час був вертатись басейн\лазня) тим паче я з низу залетів з Стародуба
а до мене так далеко було підскочити. поки ми б каву сьорбали дівчатами б хосячок зайнявся. диви і вже не треба ніяких лазень-басейнів і хомячку на тиждинь мнєса було б