Так, щоб поставити всі точки на І. ))) За фахом - лікар-хірург, надцять років відпрацював у Київській лікарні швидкої допомоги. Але потім, сам попав під ніж........ З хірургією сказали - зась. Тому щас роблю не по спеціальності (але порізати можу). )) З хобі - полювання, рибалка, пострелухи, компьютер, ремонт, будівля у себе у дворі, роблю практично все)))) Є мотоблок і клаптик городу )))
Вітаю панство з малою п"ятницею! От і добре, може хоч асфальт побачимо. Там, де він не зійде разом із снігом.
Дивлячись яку пить. Ось у мене колись сусідню квартиру знімали ліванець і тунисець. Так вони тіки заварну пили. А я після 18.00 заварну вже ні, бо тиск і не сплю. Якось випивали, кави схотів. Кажу піду додому якобс випью. Кажуть не йди, маємо розчинну з Іорданії. І лають баночку 100гр. Тіки кажуть пів ложки чайної клади бо сильна дуже. Не повірив але поклав пів ложки. Хвилин через 5-7 піся того як випив пішов до дзеркала на очі свої подивитись. Серце калатає та виплигує, зіниці розширені як у наркома. Короче ліг спати о 7 ранку. Це я про те лайно, що в нас замість кави продають.....
Хазяйка квартири показує її новим наймачам: — А тут раніше жив хімік. Він багато експериментував саме в цій кімнаті. — Мабуть, ця пляма на стелі — результат його експериментів? — Ні, це сам хімік.
У темі про кацапів зустрів цитати Лукашенка: https://diletant.media/articles/28413724/ Звідти: «Лопату в руки — копай, не копаешь — значит, сегодня голодным остаёшься». «Если у вас нет денег на ресторан, поговорите с девушкой в студенческом общежитии. Купите кефир и булочку».
Вітання панству ще раз!Таки були вишкварки і сьогодні,хоч і моросив дощ,третьє шоб було завтра,то я відмовивсяб,скільки можна...-шо тяжкий цей процес коління,смаління ітд...,шо на свіжину вже дивиться неможу Піду по пиво,без закускиКому сала,мняса,порібрени!???
та отож. але якось куштував каву з гішпанії. то курва ліпше вже наш форт ніж та кава. у роті присмак паленої гуми