от ви смієтесь а раніш освітлення саме по рурах і ішло. хоча тоді замість електрики користувались газом і були газові лямпи. а потім коли електрика набула більшого розповсюдження та і була більш безпечніша за газове освітлення то дроти пропускали по тим самим газовим рурам. а зараз теж прокладають дроти у мідних рурах але то робиться вже в дизайнерських квартирах і коштуєвоно грубі гроші. отакоєот
вітаю панство. відлига продовжуєтся. вночи прикрутило то мусів пхатись до аптеки то ледь дійшов щоб не гепнутись бо води повно а знизу ще лід тож дуже слизько. у вечорі на тєжку працю. отакоєот
Забув написать про свої епопеї. В понеділок батько вже забрав права в поліції та забрав вже готову машину з СТО. В вівторок тещу виписали та привезли додому. Лікування ще триває але біда пішла.
ну тоді я на пана дивуюсь. Від старих (знайомих) болячок треба ліки дома мати, а не пхатися в ніч за ними.....
інколи вони раптово скінчаються. а що до мати запас так у суботу тільки купляв новенькі але чи через погоду чи ще через щось але вони скінчились дуже швидко. і тут невгадаєш бо буває і місяць нами не користуєшся а бува по декілько раз на добу. отакоєот. а ви кажете
кажу, що у ліків, зазвичай, срок використання від року до трьох )))) а ви кажете, отакоєот (с) консерватор
Доброго. Вже були такі питання, я відповідав)))) Просто мимо проходив, але цікаво ))) Якщо заважаю, то можу перейти в режим "тільки читання"
не кажіть дурниць. тут тілько кацапи можуть заважати або вата. усім іншим тут раді. а питає пан Юнкерс через те що засідання пропускав через поважні причини то і незнає що прописку ви пройшли. отакоєот
та яж вже казав що тут невгадаєш скільки коли піде а закуповувати купу ліків щоб потім незнайти коли треба бо з часом забуваєш чи є чи нема і якщо є то де вон зараз лижать. а аптеки працюють цілодобово
Та тож порада щоб писок на морозі не репнув. А в мене з писком все добре, морозостійкий, хіба що іноді очі на лоба вилазять від напруги. Але то у всіх буває, то є життє. Та там ще й порада нездійсненна, бо у колгоспі або за кермом не вживаю нічого крім кави та аморальної води.
ну спочатку вони усі балакучи а от потім як вийде бува балакучими залишаються а бува вже і мовчазні. головне що мнЄсо кожен день свіже)))