ну звичайно що ви! а хтож іще. я ценні речіне гепаю, я їх доглядаю а вам тілько лямпу якусь розгепати от і відчуєте як воно тій бідненькій лямпі коли ви їй кувадликом погрожуєте та гепаєте
попхав я мабуть панство до аптеки. а ви не бешкетуйте тут, я перевірю. особливо стримуйте діда НІА бо старий вже хильнув пива та його на різні протиправні подвиги тягне
Діду знову ви мою персону оговорюєте,пива сьогодні ніц невживаю,і ще раз хочу нагадати що я дуже законослухняний,майже
а вчора казали що сьогодня будете пиво цмулити та будете апостолом пласкої землі, будете проводити просвітницьку роботу серед нас темних. а щодо зоконослухяності то нагадайте мені як ви у тім році поліцаїв по лісу водили щеб трохи і порішилиб їх там та дівчинку поліцая пошкодували і залишили їх живими. а все тому що нехтіли деусом хвалитись
В7 доброго ранку ! На дворі похмуро, +5. Вода каламутна, все тане ... Отже, ранкова кава та до маленько п,ятничних та хфілосовських справ !!!
Знову про лисого і сивих? Всім бобра. За бортом -3, кажуть що то є -6. Хмарно, шамани цілий день погрожують снігом, дощем, та ще чимось мокрим та холодним. Хвілософський понеділок, тож до всього тра відноситись більш хвілософські, ніж воно того заслуговує. Вирішили синоптиків розстрілювати за те, що жоден їхній прогноз не справджується. Привели на майдан. Народ виявляє цілковите схвалення. Барабанний дріб. І раптом чоловік із натовпу кричить: — Стривайте! Не слід їх розстрілювати! Ними ще можна скористатись! Головний суддя (з сумнівом): — Ви гадаєте? Що ж ви пропонуєте? — Повішаймо їх! Нехай хоч напрямок вітру показують!
Доброго ранку панове! Всю ніч полоскав дощ, під ранок морозеці, на дворі зараз все скло. Зате є свої +, я на працю не поїхав))).
Доброго ранку усім, +2 і сипе на голову дощик маленький та ще й туман, обіцяли +3 в день, но щось гадаю буде більше і потече все гучними струмочками головне щоб не було в ночи морозу. Гарного всім дня.
Доброго ранку паньство. На дворі -1,8, опадів нема, починаєтьсся відлига. Для тих, кого не задовільняють прогнози синоптиків, користуйтесь таким методом "точний прогноз на завтра, слухайте післязавтра"
Хвілософські справи вони такі! Затягують. Пане К, ЛЯМПА, ЛЯМПА! (с) Ото Ви зібрали вдома лєктрику по трубам разом з опаленням пускати, то я Вам гарну рацуху надибав - суцільна краса та економія:
Ндрасьті. Все гарно, як і вчора: сиро, сіро, мокро, моросанка, відлига. Кому не подобається: чумодан, літак, море.....
* тааак. чумодана - ніц нема, тіко тривожний заплічник типу "мрія диверсанта", літака -ніц нема, тра прикупити, бо паперовий не далеко летить, та й безпілотний й безпасажирний він, море... кажуть десь воно є, тіко де я, а де море.... . Хех. Суцільна халепа, а не порада. Якщо не виходить змінити світ, тра змінити своє відношення до нього - та біс з отими чумоданами, літаками, та морями!