Об'ява на сайті знайомств: Шукаю дівчину. Вік, ріст, розмір цицьок, наявність талії та вага не принципові. Про себе: я - кіт.
колись в нас один кипятильника собі зробив. дві пластини з непоржавійки як сірнікова коробка за розміром та завтовшки десь 1.5 мм. то литровий слойок з супом по столі плигав
Біля моїх батьків, сусід так свиням і худобі воду грів. Два лемеха, провід квадратів 16 і закидушкою на лінію, бочка 200л закипала за кілька хвилин але в сусідів, хто далі по лінії, лампочки ледь горіли. Привітався.
Ту ключове слово " обладнаних у встановленому порядку електроопалювальними установками" Якби було все так просто .....
Чоловік привіз повно риби.Дружина:-Ти ніколи стільки не ловив! -Кум,замість банки самогонки березового соку взяв,падло...
Вітаю шановні! Нещодавно робив покупку в інтернет магазині Камрад(не реклама). Дали сертифікат на знижку в 500 грн. при здійснені покупки на суму від 5000 грн. Сертифікат, кому можливо буде потрібний, подарую.
то тре йти до обленерго та писати заяву на електроопалення. гадаю що у приватному будинку то не буде великою проблемою
Ото сходіть, та запитайте, потім розкажете, може у. Вас то все простіше. Я тільки що звонив, запитував, мені не то не світить, бо є газ
Хто в молодості не любив експеременту? Літом внавав,купляєш електрокотел,тіко офіційний з тех паспортом,пишеш в РЕСі заяву,ще тра справка що в тебе є немає газу, Робиш заземлення і т.д.вони тільки перевірять на безпеку.
Навіть якщо обійти газ то прийдеться міняти квоту і робити проект на електрику, в мене це 10 тис до входу в квартиру на автомат, лічильник та все інше ще плюс в залежності від того двох зональний чи ні та інших запросів
Доброго дня панству!Зранку -10С,завтра таки на кабана,приговор підписаний бабою і обжалуванію не підлягає
і іще одне питання. хтось чув про комбіновані котли під газ та тверде паливо та чи варто з тим звязуватись з тим і ліпше та дешевше просто поставити окремо під тверде паливо та під газ
Є такі https://hotline.ua/remont-kotly-oto...pBxyWQoguCcItfkyNzRPnXozTJCd2MOsaAjgdEALw_wcB Але на мою думку краще мати окремо, вразі поломки одного. другий підстрахує, і наоборот.