діду нічого нового,така байда вже є давно,кілька років назад викинув на брухт нового аля совдеп,кругла бочка,в яку вкручено пять чи сім електодів та датчик,чіплялось в систему через резинові труби в цілях безпеки,там ще було кілька релюх,зараз воно трохи цивілізоване,але всеїдно жере лєктрику шо дінозавр
Принципову схему див. вище. Промислове використання відсутнє (з чого б це, якщо "все смачно та красіво"?) Блукають якісь чутки що ноги ростуть з якогось вояцького використання (чи не АПЛ, там електрики багацько? чи чогось подібного, міркую, що вояки радянського ґатунку, тим монопенісуально на всякі там дурниці побічних недоліків) Заливається система якоюсь вочевидь злою електролітичною фігнею зовсім без ГМО. У системі якийсь електроліт, до якого підведено 220/380 з високою силою струму (привіт - шподнє із заземленням.... ) Не відаю скільки часу жити нагрівальним елементам та будь-яким трубам і батареям не з пластику, однак не довго (біс його знає які там електролітичні процеси). То тільки поверхневий погляд. * схоже, що маркетологи крепко покусали теплотехників, енергетиків, ТБ, та й здоровий глузд загалом....
хай малий тобі хату утепле, та вікна поставить а котел раджу єлктродний https://prom.ua/ua/Elektrodnye-kotly.html
Частково він має рацію. Багато ще залежить яка відстань від батареї до підвіконника. на стільки виступає підвіконник над батареєю.
то що діду кажете що отой електроний не варто ставити? ліпше скомбінувати невеличкого газового та пірозлізного котла або котла довгого горіння?
Варто поспілкуватись в кого такий бульбулятор стоїть,мо і щось добре,але я нечув в кого воно є. Потрібно виходити з того чи дадуть дозвіл,чи витримає проводка беручи до уваги шо населення з кожним роком споживає більш лєктрики.
Де це такі розцінки? раніше моніторив тему всіх цих ноу хау лєктронних котлів. Так от ,для себе зробив висновок одним словом , це развод. Ще ніхто не здурив фізику,
Діду почніть з утеплення,зменшення обєму води в системі,поставте крани на велике та мале крило,на кожну батарею,там вище пан Саня правильно сказав,Дітріха за бейци і вперод.
утеплення теж буде. води не так і багато у системі. а нащо вентелі ставити на систему та де саме їх ставити, на первічку чи обратку?
Я так коли служив картоплю в відрі варив,відро на 12-15 літрів ,чищена картопля до поясів, 3 шт.електрода (метал 20 мм) головне електроди розмістити між картоплею ,щоб не замкнули,три фази через рубильник,на відро файний нуль(землю) і обов'язково відро цеглою обложити,бо колись аж підпригувало ,вода вику'іпила і картопля присмажилась. Сіль по реакції кипіння,чим більше,тим відро вище починає пригати. Ще є польські на колбах,але там мені здається типу тенів композит.
я думаю шо на подачу,в мене так стоять,торік взагалі батареї були перекриті,це щоб не кільцювало,не ганяло воду по малому кругу,ну і насосика потрібно теж поставить.