Я роблю зазвичай з гіпсокартону, якщо позволяє відстань від рами вікна до старого відкосу. ну а якщо відстань маленька, то вирівнюю штукатуркою. Пластик не практично, бо треба для нього ще монтувати з рейок основу. щоб до неї прибити пластик.
ну то приступимо. що ви за один? те що не копарь то вже зрозуміло отже хто? колекціонер, реконструктор, історик, тощо? по друге звідки ви? ну це якщо в вас не вірно вказане місто. ну і основне. чи згодні ви посадити дерево, побудувати хату, замордувати ластівку та вбити москаля?
По першому питанню - все мимо ))) лікар-хірург. По другому - все вказано вірно. Дерева насадив і продовжую, хату побудував, ластівку мордувати не буду, краще снігіря. Ну, а на рахунок москаля,так він не краще снігіря ))
я не за професію питаю а про те що вас привело на цей сайт. цікавість до історії чи ще щось. от за що я. втім вас прийнято хоча мордувати снігура неварто, пташки невинні
буду чесним, в першу чергу привело можливість придбання комплектуючих для набоїв. А цікавлюсь потихеньку всім. Живу під гаслом, що треба знати трохи про все, і все про дещо. А ще у вільний час збираю івіамодельки другої світової.....чомусь більше німців ))
ну от бачте. нічого жахливого з вами несталось коли пройшли прописку в темі. а про коп не переймайтесь, ми вас підсадимо на нього)))) а. ще одне. забув попередити що тут як раніш казали вхід рубіль вихід два. отакоєот. а ви кажете
А як Ви відноситесь до гумору, бо тут всяке буває, і шуткують і сміються, і підколюють. Тому в кого нема відчуття гумору, довго не затримуються.