та біс його знає чи їсть вона той сніг чи ні. єдтне знаю що сніг таки втромбувався в нас, не такі кучугури вже. але щось таке кажуть що ще сніг буде днями.
жесть.я читав,дивився.... правда знята тих....во врємєнноє пользованіє+начальнік звєрь!+ хабар+....знаю напам'ять.всю фільму.от біда одна в мене... Червня не піймав.алє бліть,я ж нє в Оддєсі та і біндюжніків нема,і шаланд кєфалі,которих Костя пріводіл
так я ото непойняв, тобто незрозумів. оце осьо ви чи як? якщо так то тепер ми усі будемо вам пітіцію писати щоб ви як новий начальнік міліції северинівки видалі з камєри вісчєствєних доказатєльств ва врємєнає пользованіє самогону, дві кварти та тютюну кисет та ще таке всяке інше. отакоєот
Козак гуляє Шинкарка носить.................................................................................
насилу сніг зупинився , бо вже задовбався з шухльою бігати . вчьора був на базарі , вже пролісками торгували . скоро мабудь будем їсти падснєжнікавий мьод ...
Спите, а на дворі -5С, сипле сніг, вже по коліна а мені пішки, отакоєот. і зарплату не дали отак і ходжу на працю за ідею і іжу.отакоєот. нікому там швейна машинка неннада 38 класу занедорого, є ще оверлок але сцук важкий невинесу. мішки є тоніки на хімію. короче розпродаж.
пане Бек ви мені нагадуєте одного ватніка з адєси який тут ошивався. олдскон наче. так тойтеж постійно скавчав що а вод всьйо викапалі у нас, капать нєчаво. вам харашо, візйот у вас і то і сьйо єсть а йа нічіво нінахажу. ну і все в такому іншому ключі.він ще з себе ахрінєного патрійота корче але то вже інший розклад.так от до чого я. якщо вам там так погано то кидайте до біса таку працю та йдіть торгуйте нитками яку накрали на ринок
вітаю панство. на дворі невеличкий мінус, вдень кажуть що сніг та морози а я потроху збираюсь на тєжку працю
З ранком панове! Січень троха за важкий місяць,ніби ніц не робиш,а втомився. -10 і пишуть що відчувається як -15.треьа назад під ковдру лізти
В7 доброго ранку ! На дворі туман, +5, снігу майже нема. Вчора занурилась з ластоногими комрадами під воду, з чотирьох взяв рибу тільки один. Так шо, ранкова кава та до післяшаббатних справ ...
Привітався , -5 . тихенько , піду наперед будинку сніг порозчищаю . в чьотири ранку приїхала здорова машина щьо сміття збирає , до неї вчепили лопату і в мене вже дорога почищена . єто празднік какой-то ...