НІ.Він не такий.І взагалі.кращого бігусу.що готувала моя матуся.я не пробував.Вона його навіть не готувала.а народжувала.Це був просто шедевр з печі.з вертутою.
Вечір в клуню. Білі мухи і до мене таки добрались. Засипало цілий день, зараз дрібні та ліниві. Добре що губатого не було, так що без переметів. Шляхи не чищені, мабуть чекають як і я доки припинить падати, тоді розчистять.
Плем'я всцяних гречкоїдів не знає переводу... Зі:обивало навіть вдягнувши одностроя лишается обивалом.Тобто однострій це ще не привід вважати їх Воінами,це лише "масовка" як в хуйла.
Можна припустити,але мммм відстань,неможе так далеко залетіти,тай погода нельотна,мо ляхи бешкетують??
а що там не льйотного? невеличкий туманець, мжичка але доволі приємна таки погода, як не крути але плюсова температура
Це у вас там,йому ше тра перелитіть по дорозі мої місцину,але тут з дванадцятої сипле сніг,вже сантиметрів з 10-12,то є погода нельотна,мо трохи підїхав ковельським
Пане К%.а ота ваша мжичка сніг їстиме ?Якщо так.то гоніть її до мну.харчу вистачить до середини квітня.І вам не треба ходити біля тії скотини.І мені користь принесе