він за це мені іще і сала буде винен. по перш не треба буде вичерпувати, по друге добриво, а по третє воно вже розкидане тонким шаром, тобто розкодувати не треба. ну а те що трохи посмердить то пусте. пережити можна.
Копай,вона по ходу підтане А дріжджі собі залиш В мене нема їх куди кидати,я такий бідний що в мене навіть туалета нема,в поле ходжу
Дякую! Знав чим мене потішити Сова просто чудова, "незвичайне в буденному", а хатинка ота не моя,я на помелі не літаю
А чим вам хатинка не подобається?Як на мене супер. Не вередуйте бо отдам Консерватору і будете плакать
Воно-то добре, але вже аж погано, так до лісу з лопатою хочеться. Минулого року 10 березня вже по снігу ходили, збивали оскому зубилом .
пані Ова вас там часом акот за п'ятку не вкусив? бо щось куркульські замашки поперли "дайте три а іще ліпше п'ять,бо я си бідна як тая миша церковна"
таке! сталось! я ніколи так не прошу. я завжди сиджу та чекаю як мені всі самі все принесуть бо я є велікий вождь та вчитель(с)
От і милуйся віртуальними папірцями І що за замашки в тебе ? Ти як істинний патріот повинен гривнями милуватись.А то ти бачиш,долари йому подавай.А лопатою по загривку не хочеш ???
тю. він жеж тебе зємляком та рідним братом зве. обмінюватись раритетами пропонує а ти оце так про нього