В7 доброго ранку ! -5 на дворі, Дніпро твердіє знов, але те не на довго !!! Ранкова кава та до котЄчіх справ!!!
Вчора проводив статистичні ксперемент з газен котлом. При зниженні пінтури котла на 2°, вимикається він рідше майже в 2 рази _) Тобто, мова йде про 34 та 32 °. Нижче не можна, бо не вімкнеться _)
дай Біг,Бандьори!ну і не дуже.в нас так+-6, місяць в повні,ля люна де муерте.а хтось піде в школу.вчитися.слово скіт писати ось так-Скіт
Доброго ранку паньство. Перед горбами -5, тихо, без шуму і пилі(С) Сьогодні приїзжає до мене , моя любімая внучєнька. Так що мені тепер буде весело, часу сумувати, впадати в депресію не буде
ну ну.хто читав ґугля?якісь там вар'єти,ци то комради.в моїх теренах накопали бідон Шухевича.правда,чи..... навіть відео є .
Чого вар"яти, такі самі копарі як і ми, тільки не забарижили папери, а віддали https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=-Qd4nhXegE8
-15.сонечко.сніг.Зима однако.Снігу білше 0.5м.В переметах до 1.-1.5м.Пхатися ло міста.антамабіль зламався.
так і я про то молодці.ще не тільки очі всім грошвою заросли.хоча, якщо там була каса.чесно.я особисто взявім б одну бону собі на память.ну і пацани грамотно спрацювали.контакти набили.кому.куда.оформили.великий їм +!.
вітаю панство. на дворі покавало -11 а біля річки то казали і -17 було.припер з тежкої праці. зараз кава та цигарка, розпалити котла та до якихось справ братись
Доброго дня будьте здорові. За бортом -20 такі зима. Прийму у дарунок вугілля антраціт, дрова,та путівку у Домінікану. Буду вдячний!