Знайшов в холодильнику дві пляшки опілля живого та два окуні,треба негайно надійно їх перховать або,ну того спробувати на смак
Пане НІА, ви ото обіцяли Я попросив кулєгу, він зняв спеціяльно відєо, і детально все пояснив про крадіжку. % можете не сплачувать, я вже візьму цей тягар на себе.
З точки А в точку Б виїхали: велосипедист, мотоцикліст, автомобіль, автобус, поїзд, віз, напівпричіп і танк з внучкою та сомиком. Щось неймовірно цікаве відбувається в точці Б.
Ось так треба котла топити Всим на добраніч панове “Впади сім разів, піднімися вісім”, – Японська приказка.
То я ж вже розповідав шо так новий рів зустрічали в нашій місцині що 1 січня 1944 втопили 34-ку в болоті,то тая танка довго та нудно тонула в муляці,пробували в вісімдесятих її витягти то порвали в трахторах бортові і троси,це мені розповідала жінка в кінці девяностих,приблизно місцина вказана,незнаю навіть чи перевірять чи нетратити дарма час
та ви дідо окрім алкоголю ще і шалою бавитесб. це добром не скінчиться. кидайте палити коноплі бо то погане діло