Привітався в приході. Вітаю панство з купанням в холодній воді. Також прийму привітання з нагоди мого дня народження, до 40 ще 4 роки залишилось. П.С Підкажіть, чи змити застигшу монтажну піну з металевих дверей, демиксил пробували, на холоді погано бере. Потрібно дієвий засіб, но в кілька разів менший чим ціна дверей(фарба молотковий ефект).
а який рекон буде та де і коли. я подивитись хочу. ну а там як карта ляже мо з камісара хабаром розживусь.
треба їхати. дав справи заразом зроблю. і хабаром розживуся і камісара страчу. тим більш що він мені реноватора обіцяв дати покористуватись та так і не дав. отже є за що. отакоєот
є в мене сусідо. жидок златопільський. так він на усі свята з одною і тою лістівкою ходе та усіх вітає нею. не ваш родич часом, га?
От якраз і ушм непідходить, потрібно колір дверей зберегти, бо пока бачив замовник, но небачила його дружина і ТЕЩА.
тю,а шо не можна,я показую завжди нашу громаду з привітанням...образно...і ШО,Я ЖИД ,-якшо нетреба,то не буду......
може спробувати кухонною губкою, грубою стороною, якщо піна вже застигла ?!? з деревини зчухував звичайним дерев'яним бруском