уявляю пана Художника голого-босого у хвартушку з хутра та зі списом у руці десь серед засніжиного степу.))))))))))))))а ледь не забув. ще пензлик за вухом сторчить)))))
Пане Бек. Я тоже хтів запитати у Вас як "художник художника"(с), от включаю компресор від хлодільника старого, 15 сек. робить, а потім зупиняється. хвилина проходить, знов включаю робить 10-15 сек і зупиняється. Це гаплик компресору, чи тая штучка що запускає його. І чи можна напряму включити той компресор. хочу зробити вакуумний насос з нього.
це ще що за рейдерське зхоплення акаунта гаявасуважнопитаю. мені що скликати хлопців та сідати на бричку і їхати звільняти йогомосць з тєжкої неволи, га?
-5С, снігу нема, завтра -15С буде. подарую 0.5 самогону на перетинках. Куплю холості патрони 7,62х54. куплю кобуру мавзера деревяну.
та якась вона дика. пана Художника на мороз вигнати хоче, рейдерством займається. а тмам мо ще і рекетиром підпрацьовує чи цим, як його в трясчя? а, згадав. колектором. в нас таких кулєг немає, ми у бублітеках усі пристойно себе поводимо бо бублитекарі усі чемні та виховані.отакоєот
та яка бронза?! виж самі бачите що лищина. в нас бронза по посадках не росте щоб ратища можна було з неї робити
так,я пішов на перекур,залишаю нічого не вимикаю,...але Ганна Олександрівна оно блукає по хаті і хоче тут мене обпаскудить і капості всякі накапать...то ви їй не вірьте,бо вона книжок багато читає в біблійотєці...