не булаб вічна вся ота ї. невартує того часу за який ви купите помпу 150 грн. При тому ураховуйте той факт що в один прекрасний момент хімія дає збій, вода попада кріз сальнік на підшипники і вони гудуть що паровоз пана Н. але можете нап. я то вже це пройшов. Є і гарна новина, ви мені ляща вяленого я вам помпу. а яка вона на три саморізи ? пралка Лж ?
З цього приводу на Ізраїлі були неслабі розборки між конкурентами - іоаннітами та ісусянами (обоє, між іншим - двоюрідні брати). 18. Про все ж те сповістили Івана учні його. І покликав Іван двох із учнів своїх, 19. і послав їх до Господа з запитом: Чи Ти Той, Хто має прийти, чи чекати нам Іншого? 20. А мужі, прийшовши до Нього, сказали: Іван Христитель послав нас до Тебе, питаючи: Чи Ти Той, Хто має прийти, чи чекати нам Іншого? 21. А саме тоді багатьох уздоровив був Він від недугів і мук, і від духів злих, і сліпим багатьом вернув зір. 22. І промовив Ісус їм у відповідь: Ідіть, і перекажіть Іванові, що ви бачили й чули: Сліпі прозрівають, криві ходять, очищуються слабі на проказу, і чують глухі, воскресають померлі, убогим звіщається Добра Новина. 23. І блаженний, хто через Мене спокуси не матиме! 24. А коли відійшли посланці Іванові, Він почав говорити про Івана народові: На що ви дивитись ходили в пустиню? Чи на очерет, що вітер гойдає його? (Від Луки 7:18-24)
Ооо,таке...і звіти, і історії все є,останнім часом немає шо показувать,а розказувать і дітям соромно-читайте тему назад а рамка як знайдеться краща-більша,то вліплю потом
таке питання до вас та до іншиххто тяме. чого щітки в болгарці зтераються буквально за півгодини? мо тре ламєлі оті що щітки торкаються шліфонути?
фото ламелів та посадочних під щітки давайте _ клнсиліюм зберемо, кворум зпквохчемо Може Ви щітки якось не так ставите?
Я колись брав наші більшого типорозміру, та плаский рашпіль, потім звичайним напилком підчищав поверхні.... Бо не було потрібних, а чекати від китайців не було часу, до того ж лохотрон якості ще той.
Тоді хоч вино на вино було подібне,батько ,,Гроно,, смаковав. Спробуйте шліфанути колекторні контакти,а бо як кажуть щітки занадто мягкі,графіт з олівців для малювання.
Доброго дня панство +5 та до роботи роблю газового горна хто робив підскажіть що за кран туди вліпить
памятаю. воно ще у плєшках з під шампанського в нас продавалось. непогане було те гроно, солодке, червоне, смачне та ще і після нього похмілля небуло
тоді тре йти босяком щоб азуття непсувати. воно і корисно для організму до речі. а спис можна мені і без ратища висилати, так зручніше буде переслати, а ратище я вже і сам виріжу тим більш що берці маю і по снігові нормально пройти можу
Так то в Їзгаілє , а у нас тут народ смиренний та довірливий - якщо ладиком , тихенько , з посмішкою та присмаковуючи це все зручними для посполитих гаслами та атрибутикою - можна крутити ними як циган сонцем , іліянєпрафф ?