ну добре. одного ми вирахували. а інші. в інших теж є . от в них відібрати та терміново відправити мені
Доброго дня товариство! Зранку було -10, сонечко, чисте небо, коротше кажучи - дуже файно. Сємашок напокупив, до того ж ще корлюшку в"ялену та сік березовий - отой сік мої дівчата цмулять як давні пияки бецмана (було таке вино колись - біле-міцне). Потім майнув на цвинтар та запалив свічки тещі та тестю - на сьогодні план виконаний - можна тепер й грушки збивати відомо чим
пан ще памятає те винко. але в нас воно звалось біоміцин. і дійсно цмулили його одні алкаші разом з зосею. більш менш пристойні вважали те нажче своєї гідності купляти. колись давно друг припхався до мене разом зі своєю дівчиною та з половиною пляшки зосі, це вже початок 90стих був і зося було після вдосконалення технології, її хтіли зробити пристойним вином. так ось. допили ми тую зосю та і забули. а тут приїхала мама бо я тоді сам у квартирі мешкав, та побачила пляшку з під тієї зосі. ох і давала вона мені за неї. на поясненя що я не купував і те принесли вона незвертала уваги. а потім сказала що ліпше випийгорілки ніж те лайно. отакоєот потім я ще раз куптував ту зосю але так і незрозумів того самку та захвату деяких від неї
В нас сьогодні морозяно і гарно.Десь -15.Побачили песика,шось він трохи зачепив,пішли купити йому ліверки.Поки купляли,вийшли з магазину,від пса вже і слід вистиг)Вдома кіт лизнув ту ковбасу і пішов.Балуваний)
Різні назви того пойла були - біоміцин теж, але коли людина хотіла підкреслити що це за шмурдяк то казала "бецман". Раз пив дешеве вино, але це було місцеве яблочне вино - на Десні у Острі був понтоний військовий міст котрий розводили саперські катери з двигунами від ГаЗ-51. Обслуговували цей катер срочники. Вертаючись із відпустки пропливали через Остер де і заправлялися бензином з отих катерів - пляшка за одну каністру 20 літрів - салага качав ручною помпою, а дідок делектувався вином. Треба сказати, що вино було непогане - як в моєї бабусі - було чуть смак яблук
по правильному, по хфейшуйному то треба трохи поіптись, щоб втратити час, нерви, ну а потім купить нормальну
не, ну можнв булоб там хоч один сальник додатковий поставити, чи зробити на підчіпниках вічна би була _)))
Тю, а відкіля ж нам було знать, фотозвітів та хабаря не виділи, копарських гісторій не чували ...? А масло де? ? Рамачьку чуть більшеньку, наліплено дуже, і фон змінити дуже блєдний, усьо зливається
Пгавільно , пгавільно - совєгшенно вегно ! Ми жиди народ набагато мудріший і біля ополонки стоїмо в теплому одязі та продаємо гарячий чай та коннячок під шашличок тим щойноомовенним шо вистрибують з брудної води й самі біжать "дойорданитись" чарочкою фарбованого самогону та шматиком смаженого мняса вчетверо дорожче чим воно того коштує в пристойному ресторані , нічого не поробиш - традиція !