В мене теж такі лигарі були того року, обідали в літній кухні, а під столом два баняки запарювались. Так вони щодня по кружечці браги , а туди по кружечці води. Прийшлов час процес запускать, а не виграло ніц, грішив на дріжді , а коли дійшло то вже питать не було з кого
Сидить під час застілля й не п’є. Друзі: – Ти чого не п’єш? – Та жінка не дозволяє! – За це можна й по морді дістати! – Ну, взагалі й теща заборонила! – Так за це взагалі можна вбити! – Ну, якщо чесно, то в мене є сила волі! – А за це треба випити!
неможу,Хвастов,робота,рейки,лєктрічкі,халамидники,болти,костилі. запасні носи буратінам дід буде стругати,це вигідно,бо в кожну шпарину пхають
та покинете те усе на півгодини. на попутному паровозику туди та назад. ніхто і не поміте. скілько там до того бердисчіва
тю. це туди-сюди за півгодини мотнутись. ніхто і не поміте вашої відсутності. тим більш що заразом додому торбу костилів та підкладок можна завезти зайвого разу. а потім ранком іще одну торбу завезете
Звертається кум до кума-стоматолуха: - Куме, моїй тещі треба два зуба золотих вставити - один зверху, другий знизу, не знаєте до кого звернутись? - Тю, то я ж зубнюк! Хоч золотих не ставив, але зроблю, ще й за недорого. - Та нє, не впораєтесь... - Це чому? - Та ті зуби потім треба гарно спаяти разом!
Доброго вечора панове. Всих з водохрещею! День почався з обшуку нашою поліцією..закінчивсь лайкою з дружиною та рідними. Якось так.
Вітаю шановне панство зі святою неділею , в бункері харашо і красіво , чекаю 09:00 тай піду віддихну ... може , бо дружина на коп дуже хоче ...
Ранок в клюню! Черговий вихідний, під периною харашо і тепло, за бортом хз. Та прийдеться вставать, "жрать охота". І полежати подумати про високе теж хочеться, бо завтра так не буде, починається черговий тиждень бабака. Та ще і свєта сі скінчили, ну майже, в пєтницю Танюхи.