В мене теж не сухе, не дуже сухе) Тари вже також підзбирав, 0.75 як годиться. Корки мабуть через інтирнет куплю, бо ніде немає. Будем пробувать
Робити висновки треба не по юридичній приналежності, а по справах. Бо висновки по юридичній приналежності, то все одно що вважати українцями кожного, хто має український паспорт. Такий є у Бойка, і в Нюсі є, і Захарченка був, і в Гіві. Тільки чи українці вони? Так що мене цим не проймеш. З.І. А що ти там мені нарахував? Бо я щось нічого не пригадаю. Окрім справжньої німецької ложки на ДСВ (якщо відкопаю), її обіцяв.
та хіба ж то дурна робота ??? то ритуальне діяння , завершення збору врожаю - то свято ! ми з татком до того готувалися заздалегідь , пастеризували пляшки , готували посуд , святковий стіл , рушники , солені реберця , квашену капустку ... а потім коли стемніє діставали з погреба відстояні бутлі з вином і коли вони набували кімнатної температури - переливали по декілька годин , одночасно дегустуючи ... ех , були золоті часи ... потім переїхали остаточно хто в місто , хто в прийми , потім війна і все шкереберть ...
То ж я сказав: буде тобі справжня німецька ложка на ДСВ (якщо відкопаю). Якось відкопав, гарну, то комусь подарував. Чи не Вольфу. Наступна твоя. Сам віддам.
Турист надсилає SМS із екзотичного туру: “Відпочиваю такі екзотично: в морі – акули, на березі – крокодили, сидимо на деревах. Усе б нівроку, але немає сала, та мавпи дуже хочуть сексу”.
ти мені казочки тут не розповідай, сам він вітдасть. а якже. знов десь заховаєшся та жінку пошлеш бо знаєш що її я матюкати не буду. та і на холеру мені твоя ложка? мені кулемет треба, три. або куцопал, три, або шабля три по три.отакоєот
через трубочку нізя , скажу чого , ото чмокаєш через отую трубочку а потім в бутилочку цілиш і десь на п'ятнадцятій бутилочці трубочков в голишко бутилки попасти стає важче . а далі ще важче в бутилочці з'являється ще одне горлишко а в руці вже дві трубочки , короче ліпше з горла сьорбнути , тай дружині не видко скільки випив ...
От як раз нагадали. .. Колись памятаю було у нас багато яблунь. Дід усе літо грався з тими яблуками, через велику терку, типу мясорубки яблука перемелювалися, ручним пресом вичавлювався сік. Розвивалось по 20 літрових бутлях, і з трубками та водяним затвором оті 12-15 бутлів, булькали у літній кухні. А на дворі було ще веселіше, по усьому обісті на розстелених целохваНах, на сонці сущився жмих. І хмари мух, бджіл, ос, шершнів та і всього іншого гуділо до заходу сонця. Висушений жмих пакувався у великі целохванові мішки, а зимою додавався до основного корму свинику. Також сушилась дрібно січена кропива. Так от щодня перед вечерею дід ходив з "діжурною" пляшкою до літньої кухні, аби націдити того сидру до трапези. Опускав шланг у бутилк, і до того поки націдити в плящину, добрячу чвертку всмоктував "нє отходя от каси"
Сидить чоловік на дачі. Добре! Дивитися — на дереві яблуко висить. Гарне! Зірвав, сіл на лавку. А навколо — така краса! Дай но, думає — з’їм яблучко… Аж раптом земля як задвигтить — гуркіт, шум, пил. Розверзається земля, з розламу вилазить величезна Дупа, ковтає яблуко й ховається під землю. І тиша… Пил осідає, чоловік зі збентеженим острахом каже: — Що це було?… Тут знову — земля, шум, пил, гуркіт — вилазить Дупа й каже чоловікові: — Антонівка.
Звичайно процес містичний та приємний, як морально (душевно), так і фізично. . Мався на увазі розлив по 0,5 тарі. Якщо об'єми великі, хочаб буликів п'ять по двадцять, то зовсім зручно.
В мого діда колись епічна трагедія сталася. Для вина яблучного був бутель давній, на три відра, з такого скла, що я малим і підняти не міг. Десь так років 1850+, бо й прадід його отримав у спадок. Річ цінна, практично незамінна, особливо у давнину. Так сільські злодюжки поцупили бутля з отим "сидром" не визрілим, сидр вижерли, а бутля розбили. Ото в діда сталася велика трагедія. Казав, що прикопає десь тих лигарів.....
Ото і в мене такі є, старовинні, десь 23-27 літрів, подивишся збоку, то деякі трохи криві, видно що ручна робота. В мене в селі колись, дядьки бабі одній будували клуню. А в хліві баба ховала брагу, то вони те прошарили, кинули в каструлю з брагою шланг і все те пійло за три дні витягнули, а ви кажете трубочка