тоді питання. а чи можна передню бабку робити з ось такого насосу, обрізав сам насос? приблизно такий як на світлині
Зараз є все крім грошей Завтра зроблю ревізію, і відзвітуюсь. Точно є цикля, яку Ви шукали, бо сьогодні попала на очі.
красно дякую. я вже знайшов. виявдяється що їх і досі виробляють тож купив. спробував не те, але най буде про всяк випадок
Хвіст його знає. Тра гуглити специфікацію/креслення насоса..... Гляну трохи пізніше. На вигляд - цілком підійде для токарки по дереву.
То вже досить моцно. Вже вирішили яким чином буде кріпитись патрон? Бо від цього потім тра думати про вал....
Я купляв 80, а отримав 100, продавець сам не розібрався, правда бонусом два комплекти зворотніх кулачків + планшайба. Патрон з план шайбою, посадочне місце 20мм.
Припхався, краса тай годі )) Свіже повітря, тихо, місячно та зоряно хоч ауреуси збирай )) Правда довго не походив , по приїзді побачив що на вухах лишилась одна поділка, от такий просак )) Але більш ніж на дві години вистачило . Два гудзика, 1 злот 1925 і шмурдяк
Насос консольний К80-50-200. Типово - під мотори від 7,5 до 15 кВт, 2900-3000 обертів. Є багато модифікацій різних виробників та різних років виготовлення. Відрізняються конструктивним виконанням. Дайте все наявне маркування з шильдика наявного. Тра шукати креслення та які і як встановлено підшипники. У Вас на світлині чи то давня, чи то якась вояцька модифікація К160 або К290. По К80 такого виконання не гуглиться, що ще нічого не каже (мо то раритет з клуні). Схоже, що виробництва заводу у м. Олександрія (яка дивина ). Корпус литий, досить міцний. Такий - 85% підійде під рукоблудінг. Сучасні модифікації майже не придатні. Без точної ідентифікації насоса - кіна не буде. Бо до правильного запитання бракує щонайменше 1/3 інформації, а я не екстрасенс чи телепат
от тілько не памятаю чи є там та шильда взагалі. одне можу сказати що старий, десь 60-70 років, а мо і раніше.
Діду,не накидайте тій залізяці років,в девяностих їх повним ходом використовували на цукрозаводах,їх напевно з пятидесятих клепали до початку двохтисячних,постійно возили на реставрацію чи то до Маріуполя чи Бердянська,зараз таке безобразіє поміняли на сучасні,бо дуже крепко ненадійні,тай нема тих дідів які могли до них виготовити самостійно сальники. Забув додати,в них використовувалась трохсота серія підшипників.
пішов подивився. шилда стара та погано видно маркування щось накштал вк(нерозбирливо) (цифри нерозбірливо)\10 чи 16(мабуть таки 16) подивився по маркуванню то щось з цих Насос ВК 1/16А, ВК 1/16Б, ВК 1/16К, ВКС 1/16А, ВКС 1/16Б, ВКС 1/16К, ВКО 1/16А.
пляшіть та радійте. знайшов. от тілько незнаю чи підійде чи ні. зара спробую світлини зробити та закинути сюди. з лінійкою
я той насос потягнув на початку 00х з старої системи опалення яка років десять до цього не працювала а до цього працювала років з 30. те усе на брухт вирішили вивезти от я і впорався трохи раніше. разом з мотором і потяг бо мотор казали що згорів. а я притяг додому перевірив, працює. отакоєот