Сьогодні отримав від виробника. Перва три роки катувань витримала, ця на весну підстрахувась.Ще посилку від пана Снайпера отримав, щиро дякую! Буду крутить )
З вечором всіх, морозець -2 то що розташовані в день вже замерзає Риба ловиться і сам вже хочу на рибалку літьню
та нікому воно не потрібно. пан Алекс оно вже скілько років намагається літачка комусь напарити і що? а нічого! непотрібен нікому.
Можна трошкі поторгуватися і дивлячись в якому стані літачок. Попит є завжди з ціною проблема як завжди.
щось подібне наче було. нагадайте завтра щоб пошукав бо зара мать незнайду бо там зі світлом проблема, недоробив ще
Знову таки - вал на опорі та передня бабка то є дуже різні речі конструктивно. Бабка пристосована як до осевого, так і для радіального навантаження. Вал - тільки для радіального. Конструктивно - відрізняються підшипниками, та можуть відрізнятись способом монтажу підшипників (з конструктивним упором (головний функціонал - упор), а не технологічним (головний функціонал - позиціювання підшипника при монтажі)). У якості бабки можуть використовуватись вали, у яких встановлено спеціальні підшипники, або підшипники із великим запасом по навантаженню (тоді вони функціонально заміняють спеціальні внаслідок великого запасу). Нє. Щось то мене перемкнуло на режим занудного лектора... Замовкаю.
хочу доробити токарний по дереву. В мене подібне щось є. але воно дуже іграшкове, боюсь що може підвести. тим більше патрон який я хочу приспособити важить біля 3 кг.