Но-но! Кантор - то є не тільки цінне хутро головний співак у синагозі, а ще й математик, метеорит, та просто кантор (буває й китайським) для вимірювання ваги карасиків, яких потім вимінюють на свиників!
Давайте візьму, бо в мене Дітріхівська вже майже померла, може ваша підійде органами _) та я про поповнення вашого рахунку вашим же виграшом _)))
Нє. Воно нам не треба, рабами чи трахтуром города перегорати якось зручніше. Одне колесо вартістю половини незаконно ввезених за 10 років євроблях! Фільма, на відміну від москальських мультиків, цікава. Тіко ж отоє все тра на якісь чи то луноходи, чи то марсоходи, чи то ще які пєпєлаци. * а отаке що там з ВР та ДР наші почали рукоблудити та щось подібне показували щонайменше роки два тому, з перспективою застосування на бронетехніці (на що й тій хвільмі мериканці натякнули). мо то наші заробітчани в отій гамериці піднімають якусь там невадщину? Осьо рацуха для захисту гарних місць напопікати: Конкуренти повсираються
можна ще вовчі сліди але рази у три більші зробити чи кабанячі ратички теж підвищеного розміру. хоча кабанячі мабуть не варто бо курва мисливців відразу бабіжить на халявне мнєсо та сало
Тож не мені виграш випав, сам собі поповнюють бо може тут за 50 грн сварку вчинять Ось Вам рибка в рибний день
Я сьогдні вранці помиливсі.Було -19.а не 10.чи 12 А в мене снігу по самі *бейці*.І мороз був вранці -19.Який в сраці коп.Одне радує.в хаті просто спека .неначе в сахарозі.Трійко собакіренів по хатинці валяються.де хто.