ні. на рахунку є гроші. червона крапочка була над показником сигналу. перезавантажив то наче норм але ще спробую зателефонувати
Она повернулась пацматреть не повернулся ли я посмотреть не повернулась ли она. За дадьками підглядати.
Я особисто не знав, скільки сцуко наждачки викинув. Тепер буде економія Може хтось із товариства тоже не знав такого, думаю пригодиться.
залишилось тільки знайти засохший сілікон та провести експеремент. я два чи три балона викинув бо незнав. отакоєот
так може він луснув від переїдання ) А ви чого не поспішаєте ? Ну і де ви раніше були, коли я 70 квадраНтів шліфував під паркет ?!?
Цар Кантор не справжній! Він китайський! А в китайських канторів коригуючий коефіцієнт від 0,5 до 1,5!
кантор взагалі тотут нідочого бо кантором не важать, ним співають))) https://uk.wikipedia.org/wiki/Кантор а важать сагами або безменом. отакоєот.
Сам на 095 ....... сиджу він у мене під інтернет, вистачає для спілкування, а поповнюють раз на місяць, глючить коли то вимкнув перезагрузив і далі працює