цю рибку гарно смажити треба _))) а раптом мельдоній _))) яж не Каціо, щоб 27 на витянутій руці тримати -)))
Інтересні карикатури: https://lifter.world/53-absurdnyh-n...UVGKrlF8IMEsevUeC2GuDyXWRuJ-hnwP7Wv4z48ymw0so
тут дідо справа така. якщо хочеш перемогти вивчай ворога, його звички, вподобання тощо. і тоді тре у самий неочикуваний для ворога момент треба наносити удар
вітаю панство. на дворі -10, сонячно та паморозь з дерев злітає. отже кава під цигарку та займатись справами, мо ще двері почухаю сьогодні якщо час буде. бо тертя дверей для мене то як розвага
а біс його знає. на збирках мабуть, сємачку та пшінку з під снігу добуває. а мо просто обжерся так що з канапи неможе злізти та доповзти до компа
може воно і так але є одне але. скачки температури у продовж доби тобто вдень може бути +2 а вночі -10 а назавтра може бути близько 0 цілодобово потім знову + та -. а це погано сказується на стані здоров'я. отакоєот
Лежала в мене бульгарка без діла, сьогодні попробував включити, закрутилась, але десь через секунд 30 почав йти димок. Зразу виключив. Може щось примерзло чи підклинило. Розбирати і виясняти щось немає настрою. Мо комусь треба на запчастини, чи ремонт, то наподарую.
Тюашотакоє? Судді ВС заробляють від 300 тис. грн. в місяць, то братись за менші суми буде розбазарюванням нар1дного бюджету.