і металобрухт,чорний по 30грн... Доброго ранку панове!Зранку -15С,Завів авто ,а воно почало пирхотіть,буду зараз свічки випалювать бо до пошти треба якось добраться...
А2Е4 годі вже сітки кидати, виграє той, хто відгадає мій кантер -) Так на мене жінка вже 18 років оре, гадає, що я не дочуваю _)
Виявляється Верховний Суд може позбавити вас права на касаційне оскарження просто визнавши вашу справу малозначною... "Тлумачення статті 19 ЦПК України свідчить, що малозначна справа є такою у силу своїх властивостей, незалежно від того, чи визнавав її такою суд першої чи апеляційної інстанції." Ось таке воно, верховенство права по-українськи. http://reyestr.court.gov.ua/Review/79161910 но в данном случае до подачи кассации спор не считался малозначительным. Получается нужно в каждой касс жалобе, где цена иска ниже 500 прож минимумов обосновывать существование указанных вами критериев, на случай если судье взбредет в голову, что дело малозначительное
То ж написано, голосувалка до 00.00 години. І я би передбачив, що кожен робить одну ставку з цифрою. Після того "ставки зроблені, ставки більше не приймаються". Хоча, то вже справа хазяїна тоталізатора. А потім ті хто програли прийдуть: Спойлер