добре вишлю але в замін треба від вас гарантію що будете поводитись з тими речами гарно. а як гарантія може виступити невеличка дрібничка. такий собі мішечок за розмірами як кисет який буде репатись від 500 ауреусів. ну то як, згодні отримати від мене вищепереличені вами речі, га?
Діду осьо без гарантії піджену вам легендарного скоростріла,разом з б\к та транспортом,я не така жаднюга як вашмосць
от най чіпайовці і користуються тим брухтом З.І. дуже схоже на витвори одної свинособаки з ватоганзи на імя міхуіл шамшін.
В7 доброго ранку !!! Коли вже закінчаться ті дні сурка ?!? Вчора начитався пана Рскорпиона, та теж почав наводити лад, але в гараж і, бо хотів поколупатися ще з автівкою. А там як почалося ... Коротше, вибило єлектрику а пакетники не відкинулись. Доки я дотумкав що до чого, витратив багато часу та розкурочив купу з'єднань. А треба було лише пересмикнути пікетники _) Так шо, "если хочешь поработать, ляж поспи и все пройдеть" _))) Отже, ранкова кава та до рибних справ !!!
Тематичні карасеві перегони ! Хто вгадає вагу отримає 50 грн на рахунок. Змагання тривають до 00.00 _)
Доброго ранку товариство. На дворі -1,5, світить сонечко. Пане Бек. а у Вас часом не поламався той термометр, а то кожний ранок постійно -5 та -5. Чи то там у Вас уже настала справжня стабільність.
В Ружині двічі пробували закрити — люди вийшли на дорогу, перекрили рух. Приїхала якась київстка та жидомирська «влада», короч лік4арня працює. Те ж саме із ставком - відібрали у власність громади, бо «орендатор» за 20 років ні копійки не дав в район.
Колись іду по місту,стоїть припаркована машина,і аж призупинився-номер,чернігівський ніби,не памятаю всіх літер,1488.Так і захотілось дочекатись і поговорити з камрадом)))