чого акпець? це дуже добре. таким рішенням кацапи не тілько придушують авіямоделізм але і розробку різних безпілотників а це дуже добре
трошки погуглив і шо дивне виявляється - не в усіх мовах вистачає словарного запасу аби охарактеризувати чи проаналізувати якесь явище чи термін
діду ті казочки залиште на ті часи коли вас почнуть запрошувати до шкіл щоб ви діточкам розповідали як ви з булдйоним воювали
А причім тут я? Ви вийдіть з своєї зони комфорту та поспілкуйтесь з пенсіонерами. Вчора було стидно за діда який з атб пробував винести ковбасу, добре що охоронець розуміючий.
нічого дивного тут нема , імпіраторь сказали рєгістрірувать - значіть рєгістрірувать бо самі займаються авімодулізмой
програма уряду - в дії ... в моєї мами закривають районну лікарню , завтра засідання міської ради , рішення вже прийнято в кулуарах . Найближча тепер госпіталь за тридцять кілометрофф , дороги ( як і майже скрізь) просто нема , двадцять шість тисяч людей району , шо принаймні є в звітності , залишаються на місцевих екстрасенсів та бабочок-повитух ... Добре хоч більшість молоді та декілька сот вже дорослих виїхали до європи на заробітки та там якось виживуть . Забігаючи наперед для тих хто буде кричати "агапорохвіноват" і так далі - переважна більшість (90 відсотків) депутатів місцевих органів влади що й пропхнули це рішення в угоду діючій реформі медицини то є ті самі реґіанали та їхні посіпаки тільки у вишиванках . Політики - ніц бо життя в умовах геноциду це є будні та побут ...
А ви бували в моїй зоні комфорту і знаєте як там ? До речі мене в сім'ї з трьох чоловік дві пенсії і обидві менше 1500грн і дякуючи привату одну з травня не отримую.
ви чули того коментатора - я мало не вссявся зо сміху , послухайте з другої хвилини після "... and baaaam !!! fatality ..." і потім якось дивно про свого батька