Рекомендую переглянути https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1128774080648679&id=100005482939498&_rdr
а можна і кукумулятор постаити і заряджати Доброго дня кнопарі! насилу доліз до ліжка...Бука сьогодні весь день сніжком трусив...ноги гудуть -6 років вже не катав...добре що скай паси за 11-12 роки ще дійсні, бо ціни цего року просту жах
Опірення салатового та світложовтого кольору - добре відно, стріляв в один бік отже коло пошуку звіжується. Стріляє професійно тобто знає відстань максимальну на яку стріли можуть залетіти. Там головне щоб підранки не розбіглись по кущах. А може і собакен мається.
а як жеж. миж не якісйсь то там свинособачий неканонічний пархат ми церква праведна та правільна. сі документи в наявності є
А я вже хотів запропонувать Вам спільну справу. З мене місце і догляд за деревом, з Вас лише насіння (ауреуси підійдуть)
головне щоб не заклинила - бо може згоріти вихідний тиристор і потягнути за собою ще й плату....в мене так було - пришлось купляти нову помпу + ремонт плати...а все курва лінь було відразу замінити лише помпу (сам же потім міняв а плату висилав в ремонт і перепрошивку)