вітаю панство. припхав з тєжкої праці. на дворі зимнов хаті більш менш тепло. тож кава та цигарка і до справ
так отож. праворуч прийом чорного брухту, далі кольорового потім міст через чавунку і вокзал а потім місто а ліворуч усякі різні підприємства, принаймені те що від них залишилось.отакоєот а ви кажете
Доречі,пригадав про рись.Мій батько служив в Сибіру,РВСН,частина розміщувалася в лісі.Одного разу йшли вони з камрадом по лісу,і наткнулись на рись.Так от,вона сиділа на дереві,дивилася на них,а потім втікла.Хз,мо і правда полювала на якого самотнього солдатіка)
Не,тут з правого боку житловий масив,прямо по дорозі КХП,зліва через міст базар/вокзал,через базар пройти то і правда залишки заводів,і там і правда є прийомка металобрухту)))
Французьке слово "деживю" Всім добра. -1, снігу натрусило десь на долоню, а під ранок зверху полірнуло дрібними мокрими мухами. Хоч сракопаду нема, і то вже не погано. Трохи кави та до хвілософських справ
Доброго ранку панове. На дворі дме вітер,+3. Одним словом сиро і некрасіво. Сьогодні син вихідний, то ж поробили вже зранку всі домашні справи. позмащували завіси і ручки на дверях. бо вже починали скрипіть. поміняли виключатєль, бо тоже щось барахлив. Зараз зробимо кохфею, і будем троха залипать в телявізорі. Подивимся якусь хорошу хфільму.
В7 доброго дня ! В нас сонечко, -3, до вечора прогнозують -10, подивимось. Отже, ранкова кава та до маленько п'ятничних та хфілософських справ !!!
Мій дід на початку 50-х служив десь в Амурській області. Відправили його обід віднести на сусідній об"єкт до солдатиків. Взяв термоси, тай потягнув їх через лісок. Десь по середені його шляху, трапилася полянка з малиною. Поліз трохи скуштувати. І зіткнувся з ведмедем. Обоє стали дибки, дід кричить не своїм голосом, а медвідь реве на весь ліс. Перелякалися видно обоє. Задки, задки і навтьоки в різні сторони. З тих пір дід на малину дивитися не може..
то що, я постю цілий місяць голих снігурок непорегламенту відправляю вам на день/два напопрацювать реноватор? домовились ?
Добрий день панове! Таки застіклив одне вікно на бульконі., осталось ще два, думаю за зиму подужаю) Тещі та матері прийшли цетлики, тещі 980 без супсидії при пенсії в 2000, а матері 1200 за газ тіко, без супсидії при пенсії в 1300 такщо в європі панове.
ви тут шантажом не займайтесь бо до холодної трапите. усьо повинно бути за регляментом! бо в нас тут порядок. а реноватор мені не треба я і так непогано вправляють, в ручну. отакоєот
а що дивуватись я газом некористуюсь тіко плитка ну з натягом 50 куб в місяць але цетлик на 1000 грн прийшов заплатить в газовому на морозі кажуть платіть тоді що некористуєтесь типу штраху.