Ще колись,памятаю,повертались вже назад,темно,їдемо через поле кукурудзи,з обох боків дроги як ті джунглі.Повертаємо,а там на обочині стоїть красавчік і що характерно,не тіка,дивиться на нас.Потім повернув і побіг в ті джунглі.З кабанами на копі в мене ніби всьо)
ага якраз підранок відійшов а сікач чот в мою сторону ломанувся біг з перепонами і мд в руках біатлон відпочиває. але внав про себе багато нового.
ДоБриДень ! Три з мінусом, вітер шарпає. Вранці був транспортний какаклізьм, ковзанки на дорогах після вчорашнього дощу. Але всі свої горбаки здолав, навіть ті де мажорні паркєтніки шліфували. Таки нова гума то є то ...
Пане Бек, а якщо помпа в стіралці іноді ричить, то їй щось робити, чи почекати, доки вона помре ? LG f1496ad3
хтоб казав. а хто мені коп сплюндрував восени. я тілько на хутрі натрапив так ні пішли, пішли бо там щось тупотіло
Вітаю панство з котоднем! Колись на копі сіли обідати. Обід йде до кінця, народ іще сидить, приймає настойку, байки травить, а я вирішив пофоткати гарні осінні краєвиди, та і плентаюся навколо, фотоапаратом клацаю. Рота відкрив, намагаюся кращу картинку відшукати, не дивлюся по боках, і пхнуся спиною вперед у бік великої купи гілля, котра лежить під насипом. Раптом з тієї купи вискакує здоровенний волохатий і чорний кабан, мететься спочатку до мене (в інший бік він не міг, бо там високий насип), аж земля двигтить, а потім убік і в кущі. Він там днював, а я заледве на голову йому не виліз. При цьому я ледь не зіпсував свої красиві нові галіфе.
Привітався з усіма, з катоднем всіх, з ранку поспішав трохі томі кава на ходу і не фоткав. Гарного всім дня.
Якщо є підлодка в степах України, тоді й дліхфіни водються, так шо, купайтесь в ополонці обережно на водохрещення _)))