Доброго ранку всьому паньству. На дворі -2, сонце світить, опадів нема. Назбирав троха міді, йду здам, бо треба за куплений інструмент заплатити.
а я свою мідь ще і не пиляв оце думаю всі пралки витягнуть сфоткать і на продаж по ціні металолому 3-й.
Доброго ранку всьому панству!Сонячно,морозно,після нічних співів голос зірвав,чи може то холодний кампот шо хриплю... -6С
Це чорний? Я вже біжу витягати з-під снігу своє капіталовкладення.І труби,які хотів весною як стовпчики продати,туди ж.
Вітаю панове! Може сьогодні таки поставлю стікло на бальконі, погодка красива трішко припоросило сніжком тож на дворі сракопад, день травматолога)
У Вас снігу мало.Я вчора вичитав про одне цікаве місце,сьогодні роздивляюсь гугл-мапс,прикидаю на місцевості.І пригадав,що в тих ярах вже був колись.Приїхали тоді в одне місце,в обох відмовили прибори,не включались і все.Переїхали в інше - запрацювали.Буває таке чомусь.Розділились,камрад пішов далі,я перекурив і вирішив спуститись в яр.На самому початку схила щось назвонив,колупаюсь в землі.А воно в навушниках не дуже чути,тому я їх одночасно і почув і побачив-нормальна така кабаняча родина проліта яром метрах в 5 піді мною)Все так швидко відбулось,що я і налякатись не встиг.Тільки потішився,що через якусь залізячку я не спустився вниз і не опинився в них на дорозі.Потім камрад розповідав,що почав спускатись в яр,а там яри і пагорби зарослі кущами і лісом з дубами,як в яру щось заверещало і почало з гуркотом тікати-воно в один бік,камрад в інший)А там,напевно,відпочивали дикі свині,перечікували в прохолоді спекотний час,а камрад їх шугонув.Особливого бажання заглиблюватись в нетрі вже не було,потинялись там трохи,і переїхали до річки,походили по берегу. Весною треба їхати ще раз,перевірити місце)
не бійтеся кабанів,бо вони так само бояться і тікають...накинуться можить тіки підранок,тобто підстрелиний,або свиня з поросятами,якщо є загроза її дітям...
Зара вложу дві вкладки. На першій все вірно сказано а другу тількино получив, після того, як висказав те, що я думаю на пикокнизі:
Воно то так,але аби я таки спустився вниз,і опинився в них на дорозі?Розминутись там не було де)Може там і малі були,я особливо не роздивився)