Ну все.. Зараз отримаєте на горіхи. Позавчора дехто тут правильно казав, що "тутешні розваги перетворюються в клуб одного режисера та його шанувальників". Ви що, порушуючи реглямента, хочете щоб топікстартер дісно змінив назву теми? Ох не добре то є.. Не добре. Хоча я все ж таки за ціцьки
Ну дідо ж просив, слізно. Поважаю старих. Більше не буду бо більше нема. Колекцію з теми ще розкидав по папочах.
ви тут гість не частий і мать або незнаєте або забули що усі дні в нас розписані. от у понеділок в нас музіка, у вівторок книжковий день, у середу хвілозохвія, у четвер рибний день, у пятницю цицьки, у суботу шабат а неділя то неділя. отакоєот. там більш що я наприкляд тілько по цій темі взнаю який день тижня.
дідо халамидник та харцизяка. рекетир. от! вчора оно тут праскою розпеченою погрожував усім, сьогодні чавунку занехаїв а воображає що праведник.
а воно одне одному не заважає. гарна книга, кіт на колінах, гарячий міцний чай та світло торшера. що ще треба. тим ббільш що мені завтра на працю от і книжковий день. отакоєот
я краще продам нумізмату по тихому без паліва тай все. ато торги і т.д +відать - грабунковий % , пан К відпочива. в ітогі що і в слідуючому лоті, типу не я ставки робив, малий сидів кляцав, перевиставлення і т.д.
діду не розводьте анархії а відповідайте перед панством що то за неподобство з чавункою, чого вона така занехаяна. гаявасуважнопитаю
Трохи розвеселю понеділок)) Ямки засипав… І таке питання, підлога в цій хаті вся така, стеля трохи занизька, цоколь сантиметрів 40 над рівнем землі. Якщо я вгризуся нижче цоколя ,коли буду підлогу робити нормальну, як утеплити-гідроізолювати, щоб не мерзнути?