а то вам діду видніш повинно бути то в вас шпалоукладчиці працують. от роздягніть їх на паровозика та зазнімкуйте і нам покажете
Діду,взагалі то ми тут серйозні питання вирішували по раціональному використанню та ремонту тракторної техніки,а так як нема на чому зекономити то довелось на спецодягу,нічого пртизаконного
економте на трахторах. отой непотріб на брухт а замість того купити сучасні німецькі чи американські трахтори. тоді по усьому економія буде бо і пального менш іде і виробництво повишається. тоді не тілько на спецодяг але ще і на премії вистаче
Вітаю панство! В нас вдень була хурделиця, зараз стихло. Спостерігав сьогодні картину маслом. Мій сусід через хату понторєз- мажорчик видно крепко напосипався і видно поганенько вже ходив, бо вирішив додому доїхати бусіком, але не дотяг метрів 20- 30 додому і застряв в заметі. Ну нє, щоб вилізти, відкопати машину, доповзти вже додому та лягти спати, нє- понти дороже дєнєг. Цей чудік викликає МНС, і мабуть казав їм там обідні слова, бо приїхали національні полюціянти та швидка (мабуть для освідєтільствованія). Коротше, напроти моїх вікон концерт: штук 8 поліціянтів намагаються умовити пацана, що той їхав нетверезий, а він їм- «Е-а! Їхав тверезий, застряв, додому недалеко- ось моя хата. Я зголоднів, тож пішов повечеряв. А шо, ніззя?» Сеанс продовжувався з годину. Чим закінчилось незнаю, розійшлися без драки.
так тре було допомогти. підійти тасказали що сусід поліцаїв поносив нецензурно а сусідові теж саме сказати що поліцаї його матюками крили.
А гадину потрібно було вжарити по саме годі,щоб того буса продав на сплату штрафів,одне якшо воно само десь влетить,а якщо ще людям біди наробить
на те хомко і базар, нелови гав а цицьки по пятницям порушили регламент от і маєте ашо за лоти бо я два купив по халявній ціні.
Та їх жарь- не жарь, але в нас якщо навіть розстрілювати за п´янку за кермом будуть, то все одно бухатимуть. Хоча слід таки признати, в останній час у нас поменшало бухих довбаків на автівках. То сьогодні день такий- у даішників жнива.
Дивіться тексти післявоєнних нагородних на "Пам"яті народу" (якщо такі є), гугліть мемуари та літературу (раптом щось вискочить), можна поцікавитися у військкоматі та ветеранській організації по останньому місцю проживання, якщо хочеться зовсім точно і красиво - замовити копію особової справи з архіву (з Подольську, це трохи час і дорого).
А мо то просто нерозігнали лот,а якби Ви торгувались то і розгонщик гнав би до потрібної суми,і небулоб вам дармового лоту
ото дідо чавунку довів. жах! а нам тут вихвалявся що ходе дивиться, змащує та лагодить а сам підготовлює її щоб вкрасти і не ділитись. тому і ганяє усіх