Якщо а ямку його опустити і перевірити де знаходиться предмет з черн.металу в землі,скажімо розміром в затвор чи штик ніж.Це цікавить,є такі що за 20 см.чують.
Будете десь біля моєї клуні - візьміть напопікати. * якщо пін чує 20 см., то багатьом замість МД буде
Є ще тонкіші ,я купував в змієвик на рушники вкручується з термопарою ,можна відразу температуру регулювати.
а де це пан Юнкерс пропав,чи посипає!?бо я тіки шо кумця проводив додому,він разів зо пятнадцять падав на відстані 1км,а те шо ловив і підтримував то вже і не рахував...
і скікиж тут до Київа...а отака погода...оно з паном Беком наче і осьо,через поле живемо,а в нього зранКу завжди -5С,сніг,тепло,морозу немає...
Зараз почнеться бурчання древнього діда,та безпідставні надумані погрози,типу ціськи по пятницях,порушення регляменти,канчуків,хумнячок вас зжере,небійтесь то все слова
трахторъ замело вже,сніг звиздуює з вітром.але пока без сучків і дубців не зоряно,але світить місяць-повний
Бо раніше був порядок, не то шо січас. Трахторці не праціюють, а їм дівок подавай під час жнив. Ех-ххх...
даа,-в жнива порядок був,а зараз шо,в сіно іти спать холодно,в хаті жінка гавкає,молодиці в довгих шубах ходять...