Круто! А якщо щось загубили, то обов'язкового потрібно щось знайти, а якщо у вас щось вкрали- то треба обов'язково в когось теж, щось вкрасти. Рівновага повинна бути.
Так отож! Одного разу на пляжi викопали бронзового кранiка вагою приблизно 50кг. помiркували деякий час та й зарили його знов у пiсок, бо до зупинки маршрутки тре було 2км чемпiляти...
Тю!так кому потім бракована танка потрібна?зі спаленим траком її в полон взяти мо,а так-в стрісі дзюра,під дощем все намокне<радіо,люфа,сідало екіпажу.заржавіє.>+ днище буде з дзюров.хоч бери та на метал здавай.а шкода))))))))))
Нi, поза мicтом такси по пiсочному пляжi чомусь не iздять, та й у мicтi теж чомусь по пicку не хочуть iздити отож я не як не второпаю чому??!
В кінці літа минулого року йшов я по тому пісочку, від самого Мелекина. А йти тре було до коханої, аж до Нєптуна
18км! То вже дуже коханна! Я коли помолодше був то ходили з хлопцями вiд порта до Мелекина и обратно -просто-так -прогулятись та дiвок покадрiть... А там десь посереденi пляжу нудiсты завжди загоряли, йдеш по пляжi а повз тебе голi цицьки бiгають!
Шукали мiце висадки десанту по ВМВ але замiсть зброi откопали в пicку вентиль з великоi труби, подивилися на нього та й закопали знов! Спека була +37 градусiв!
Вітаю ! Наче й фото гарне , море , природа . Але ж той клятий порт і отой чад із труб , все псує . До цього року на море майже кожного року їздив у Бердянськ то поки проїдеш Дніпропетровщину , Запоріжжя то можна вчадіти і вже ніц ніякого відпочинку не хочеться . Не знаю як ви там живете . Як на мене краще хай будуть безмежні поля рапсу ніж отой чад із труб і жити навколо тих заводів і фабрик . Он мій товарищ перейшов на викладацьку роботу в Уманський сільськогосподарський інститут . То каже наче в казку попав , повітря чисте , кругом зелено , це навіть після нашого сільськогосподарського регіону .