Доброго, на роботі посадили за любки до Вас завітають як трохі відійду, бо щось на душі херово горілка не бере, пусто якось на душі, не вистачає нажаль... Дуже актуальне На днях попустись все нормально, час треба він лікує. З Повагою.
Та заходьте. Але в цей раз трохи коней будемо придержувать. Бо крайнього разу в мене шось той, шось теє, перебір був, на мене не схоже.
Хлопці, а хто стикався з тенами у радіятур ? Є в тому щьось цікаве ? Хочу газ розкидати на єлектрику ...
та я що усе памятати повинен який він. памятаю що є якийсь але який саме то вже ні. тре і свій доробити бо фігня залишилась, задня бабка та підручник. зате патрон як на справжньому токарному
Вітаю панство з початком робочого тижня! Також з Новим Роком, Василів та Васильовичів - зі святом! Пана Руслана - з Днем Народження!
Дякую, відійду трохі заїзду обов'язково, все нормально, з гарною людиною приємно і є про що поговорити З мене пару призентів буде, смачних.
То ви ще від дня свого народження такий інакомислячий і не поважаєте авторитетів, раз не назвались котячим іменем. Всього найкращого!
дійсно маленький. в мене більший. але світлин небуде бо првалений зара усяким хламом і щоб дістатись тре півдня згаяти
Вибачайте а яка його нагрузка? Бо свого часу дивився нагрівачі для батарей від 4-х кВ там треба було було насоса ставити, бо може бути перегрів якщо немає самотоку. Тож треба дивитися по місцю.