Панове може в кого валяється токарний станок без роботи, прошу маякнути,придумав малеьку справу на нього, але дорогі дуже для старту, там його все одно тре перероблять під приспсоби тож можна розукомплектований.
Точно, якщо активно. У Вашого чуйка виведена назовні? Бо в мене все сховано, а коли у болоті копирсався, натягав кондома на піна, )))
тільки регуліровка гучності є і все. а ще вмикач та пимпочка скидувати якщо починає голосити безпричинно. а кондом то діло, тре у заплічника вкинути про всяк випадок. бо у болоті ще і не копав, а раптом
Привітався. Василів з святом! Нарешті я вже на пару днів дома. Пане Консерватор квест по фарбуванні дверей виконали?
ач який хуткий)))))) звісно що ні. я їх ще не шліфрнув. та і не буду я їх фарбувати, хіба що морілкою пройдусь та і все а там чи акріловим лаком чи віском вскрию. але то таке, воно мене не квапе тож займаюсь коли є час та натхнення бо ще деякі речі тре зробити бо тітонька тисне щоб прискорився
Угу. Він ще на різну електроніку увімкнену реагує не слабо. Ото думаю - а де якого айфона-шмайфона напікати
Та то таке рідкісне природне явище, як неділя у понеділок. Відповідно до народних прикмет - іноді трапляється якщо довелось ночами полірувати тумбачьку у суботу чи неділю.