Сію Сію посіваю щастям що в торбині маю.Хлібом Божим засіваю з Новим роком Вас вітаю. Будьте дужі та здорові в щасті і в любові. У добробуті й достатку Бог хай береже цю хатку. Сію сію зерном рясно і вітаю всіх Вас красно. Хай в житті все удається, хай добро у серце ллється.Сію сію посіваю з Новим роком Вас вітаю! !! Нива ,показуй радіо,зфоткай всі частини,мені здається його можна реставрувати,там десь має бути діод!
запрошував трьох посівальників різних але з трьох прийшов один, і то добре. мо хоч у цьому році в моєму куріні хоч щось налагодиться
Хтось піна шукав. Буду свого продавать. отакого https://reibert.info/lots/selektivnyj-pinpojnter-malysh-fm2v2-korpus-lopatka.359921/
А на великий предмет в ямі на скільки см бере,бо не завжди катушку мд запхати можна,щоб котли не рити.
Привітався, з понеділком всіх і зі святами, ранком кава з пластівці ми і вже на праці арбайтен. -3 було і ясно, вже затягли хмарами все небо. Гарного дня усім і Василів і Васильйовичів з святом.
це якщо активно використовувати а якщо час від часу то в мене крона роки зо три вже і нормально працює.