Вітання всім ! Що до вашого висеру - - коли не розумієте жарти то проходьте мимо ; - якщо сприняли до себе як образу - писалось не вам; - "маячня" то нехай , для пласкоголових не сприйняття гумору то не саме страшне ; - а от "псєча" ... то мали на увазі назвати автора "песом" - вам видніше , але то не все так просто , не раз мав підозри шо тутешні розваги перетворюються в клуб одного режисера та його шанувальників - то хай так і буде але тоді зверніться до топікстартера нехай змінить назву теми .
до речі а де цей старий халамидник дідо НІА? таки пішов переховувати усе те що винен та ще мабуть і рейки попересуває у намаганні зберегти свої пенсійні заощядження
Питання,як налаштувати наші канали в телевізорі через смартприставку Х96,паскуда тільки кацапські пропонує безкоштовно??
Скригочите зубами , розумію ... Дядьку , а ви зверніться до модераторів та хай мене забанять нахуй і буде ва ще одна зарубка на топірцеві !
по перше не матюкайтесь бо забанять за матючча. а по друге мені воно нетреба. тим більш псувати топіреці зарубками через вас
Пан slawuta ,мої найщиріші вітання з ДНЕМ народження,щоб були міцними як обценьки, здоров'я і мішені побільші,щоб завжди була десятка! Мене теж цікавить смарт приставка до тельавізора, запропонуйте щось не дорого!
оце купив цю заразу,чіпляється до телевізора черех дріт ашдміай,вяжеться через вайфай,з телевізора виходить типу планшета,воно на андроїді,там купа ярликів на всякі канали,українські плейслисти видалені,пробую скачувати в маркеті,вимагає гроші,зате козлячомордорські в вільному доступі
діду а мо тре прошиву замінити та і всьо. віднисіть до найблтжчого шамана бо самі невпораєтесь З.І. а скілько ото воно коштує? З.З.І. мо вам посилання на купу каналів безкоштовних скинути? там що правда і кацапські є але ніжтож не примушує їх дивитись
Завтра буду шамана катувати,а коштує ця зараза 1500 грн,оригінал,неоригінал типу десь біля 1000 гривень,оце передивляюсь відео то бачу навіть до чорнобілого мона причепити.
- жарти розумію, більш того люблю, якщо вони доречні. Щодо "приходьте мимо", то так би і зробив, як би ваш пост не був цитатою мого. - для себе за образу не сприйняв, хоча писалось мені. - і на думці не мав обізвати вас песом. Загальновідомий вислів, який характерезує сказане. - форму вашої голови описувати не буду, але зважаючи на таку бурхливу та змістовну геть по пунктах реакцію , гумор ви сприймайте по своєму . Ну то тке, скільки людей стільки й думок. - щодо клубу одного режисера , то таки ще гумор, хоча і "тонкий" маєте, не все втрачено. Хоча тут кожен сам собі режисер, та клубу шанувальник. А що до зміни назви теми, то дуже цікаво дізнатися якою ви її бачите із своєї .... П.в. (після висеру) Якщо таки маєте неодноразові підозри на перетворення тутешніх "розваг " на клуб якогось там режисера, то робіть наведене у першому пункті вашої розгорнутої відповіді. Можете не вибачитись
Глянув діагонально що то за шайтан-бокс.... Без шамана там ніяк. Злого та голодного шамана. Спочатку заманити, а коли він почне матюкатись на мові рептилоїдів - тоді вже катувати