В нас за сало правлять, зарази, як за м'ясо без кістки, сьогодні вже плюнув, взяв тонкого та намолов з часником та перцем. Це у всіх на локаціях сало так?
нєнуашо! госдепівські паченькі, рошенівські цукерки, і якось воно веселіше зимувати коли запас солоденького є. тим більш мо хто попосівати завітає а в мене цукерки. отакоєот. а ви кажете
так це ж не я однією листвікою вітаю трьох людей відразу які жіють у різних містах таще і дехто за кордоном
справа в тім що він занадто радикальний як для заходних партнерів так і для більшості мешканців тому і не набере він нажаль достатньої кількості голосів. зараз нам треба говоряща голова яка буде і надалі витягувати з захода кредити, допомогу, тощо та санкції для кацапів. а от восени треба голосувати так щоб у раду пройшло як найбільше патриотично налаштованих людей щоб небуло отих жопобльоків, бютів та іншого лайна накштал зілєнскава. бо усі чогось забувають що в нас парламентсько-перзидентська республіка і вирішує парлямент а не презедент. отакоєот
а чкілько ж в вас сало коштує? бо перед новим роком в нас сало від 55 затонке до 80-90 за нормальне,85 вже солоне зі спеціями у мясній крамниці, там нормальне сало бо брав кілько разів коли сала хочеться а ьігати по ринку та вибирати нема ані часу ані бажання
отож і в нас біля 90та а м'ясо можна і за 78 а готове не беру ніколи і нічого, хіба домашню ковбасу на виїзди, щоб не морочитись
А ну в цім смислі, спросоня чого тільки не приверзеться. Племінників поздоровив)) малого на Смілу сам на Черкаси та ще завтра днюха в Тещі. Весело!
Пане Алекс,ото скажіть а чи дозволено проводити тут на форумі а саме в нашій темі агітацію,чи законно це,якщо незаконно то які санкції потрібно накласти на діда%,також цікавить чи буде проведено розслідування проти вищевказаного громадянина де він подів торбу чтири рушенівських чукулядок та канафетів??
справа в тім що тоді в них була дуже велика криза і не було війни. а коли на кон поставлине саме існування країни та народу тут трохи інший розклад виходе. і іще одне. дядечко отримав непоганого траншу від совєтів і до часу вважався форпостом совєтів у справі світової гевалюції. отакоєот
справа в тім що у них населення згуртованіше нашого і розуміють що треба триматися купи а не як наші ............
діду а ви знаєте що з сєксотами робили? якщо ні то можу вам сказати. їх без зайвого галасу виводили у ярочок та там і залишали. тож ліпше охороняйте мовчки чавунку поки в вас рухомий склад кудись не увели на брухт
Мерсі. Ні, професоре, - відповів гість, ставлячи шолом на кут стола, я вам дуже вдячний ... Гм ... Я приїхав до вас по іншій справі, Філіп Пилипович ... Годуючи велику повагу ... Гм ... Попередити. Явна дурниця. Просто він пройдисвіт ... - Пацієнт поліз у портфель і вийняв папір, - добре, що мені безпосередньо доповіли ... Пилип Пилипович осідлав ніс пенсне поверх окулярів і почав читати. Він довго Бурмотів про себе, змінюючись в особі кожну секунду. "... А також погрожуючи вбити голови будкому товариша Швондера, з чого видно, що зберігає вогнепальну зброю. І вимовляє контрреволюційні мови, навіть Енгельса наказав своїй соціалпріслужниці Зінаїді Прокопівні Буніній спалити в печі, як явний меншовик зі своїм асистентом Борменталем Іваном Арнольдовичем, який таємно не прописаний проживає у нього в квартирі. Підпис завідуючого підвідділом очищення П. П. Шарикова - засвідчую. Голова будкому Швондер, секретар пеструхін ". - Ви дозволите мені це залишити у себе? - Запитав Пилип Пилипович, покриваючись плямами, - або, винен, може, це вам потрібно, щоб дати законний хід справі? - Вибачте, професоре, - дуже образився пацієнт, і роздув ніздрі, - ви дійсно дуже вже презирливо дивіться на нас. Я. .. - І тут він став надуватися, як індик. )(
Почерквена з мясом, той продають по ціні м'яса. З нього роблять всілякі смаколики, такі, як рулька, коптять та інше.