Тю на вас. Ото шо таке кажете. Ви що не в курсі, що з одного 35 ковпака виходить файний паратрупер та сапка ананербе? Ото може й смішно, я на кіровоградщині бачив касон з якого зробили сапку. Я ридав бо то була дводекалька у з натурною фарбою. А у сусідів рогач, був, на димарі. Чому був, тому що я його зняв, але толку з нього небуло, бо весь пропалився та погнив.
За 300к зелени в Балларате можно купить хатынку типа такой: http://www.realestate.com.au/property-house-vic-miners+rest-112690567 Копатель пожелал остаться неизвестным, на фото местный скупщик золота.
ОЗІ, за 300+к долярів США є можливість придбатити пристойну хатинку у Флориді а не ото той сарай що ви на хвотокаротчкі показуєте. Та у Аскота(а він звістно куркуль) у такому сараї навіть свини не житимуть.
Салам всім у кружачку (яку мені зажав Косерватор) шановні кулєги!!! Ось найшов свіже фото нашої вельмишановної пані Ови, а також фотку її літньої дачі
А де це наш борєц с буржуями пан Консерватор, шото подозрітєльно молчіт? Може чистить клуню його високобуржуйства Аскота?
Консерватор в багнюці по вуха а Аскот цьому радийДе ваше состраданіє до друга, сволоч ви буржуйська куме
Жаль мені вашу хфортуну, бо відколи почали писати байки про танки вона ходить і всьо врємя і усміхається - двінулась по хвазіБіднятко
та то нічого. я як приїду до аскота то я йому якусь капость зроблю. дріжджі наприклад до вбиральні вкину, чи ще щось. най людина радіє
так літом і збираюсь. можна і зараз кинути, а як спека почнеться воно і заграє. весело буде..........(с) а що до копу так тут фігня в тім що багнюка з верху, а нижче земля як бетон, ще не розтала
І не розтане . Обіцяють постійне пониження температури, аж до -22 на вихідні. Так що доведеться чекати весни .