Йой вічномолодий діду - не зарікайтеся. Моя жінка так весь час квасолю варить. І вже скільки років все горить. Один раз навіть по дурній макитрі надавав. Опісля того як хату провітрив і привів її та дітей до тями. Як я вспів? Досі не розумію, що мене з рибалки тягнуло додому. Мало не почаділи втрьох.
я вам кажу за два рази поспіль що було. ну ще восени один раз і поки що всьо. а ви мені тут житеопис квасолі у казані за 30 років розповіли))))))))
Ви мабуть радієте думкою, що будете вічно молодим. Оце цвяшок в вхідні двері вбийте і повісьте для себе бамашку з надписом ЧАВУНЧИК!!!!! І не будете більше жахати всі Будні.
Оце я наморозивсь за сьогодні. Поки все відправив, поки машину лагодив, за різними запчастинами ганяв. А й олка була чесно стибрена в полі, самосій, і привезена тихими партизанськими дорогами, які строїли німці в 42-43 роках до столиці.
та я знаю як воно весело буває. колись коли був ще малим, років 4 чи 5 було то пішли ми з бабцею у місто по справах якихось. ходимо вона то до крамниці зайде а раптом щось викинули то з знайомою стане побалакати аж раптом зустрічаємо сусіда і він каже Галя в вас там пожежа. ми швиденько додому. прибігли уся хата в диму, але сусіди ще до приїзду пожежників вспіли заскочити та загасити. з втрат пляси від вогнб на тумбочці, та книжковій шафі, шматок паласу вигорів, трохи модного на той час телекомбайна зачипило, ну звичайно штори геть згоріли і праска теж. бабця праску забула вимкнути. отакоєот. тож я знаю що таке весело.
ага, з пивцем а чо його сидіть , долар он уже 29 повзе верх. На газ світло знов піднімуть ціни, сів та поїхав поки на 2 місяці а там видно буде. Але непереймайтеся я вам пива привезу. і лекція Краків місто контрастів.