В7 доброго ранку !!! На дворі тепло, +4. Той місяць напалив 244 куби газу, але рахунок прийшов на 268 _( Мало того, що ненажери з запоріжгазпостачання деруть ціни, так ще й множать на коєфіцієнт "холоду", мовляв, при морозі молекули газу стискаються, та в трубі їх стає багато ... Відчуваю себе буратіной на полі чудес _) Але, Гройсман сказав, шо те не законно, так шо, буду платити по лічильнику !!! Отже, ранкова кава та до цицькатих справ !!!
То платіть за 244 куби, а решту хай з триби візьмуть у літку коли молекули розширяться Сам вже пару років не пускають до двору, як у сусіда пломби позривали падлюки, а наступного дня с дільничним і свідками приїхали, бабця пустила поки госпаря не було, оттак пироги, штраф чималий і нікому не докажеш.
так вони мої показники, що я по компу відправляю, множать на свій коєфіцієнт накрутка виходить така, шо я влітку газу використовую меньше того, що зараз накручують _(
Всім добра. -12, ліниві білі мухи, знову трохи мрячно. Якось тихесенько та непомітно підкралась тяпниця. Хто про що
Сама по собі вона не допоможе. Треба розуміти для яких умов та, крім термічки, правильно підібрати всі інші шари одягу (як верху, так і низу). Звісно - дуже велике значення має взуття. За неправильного одягу або змерзнете у трьох светрах, або будете мати баню завжди з собою, тіко а ні віником не побавитись, а ні в басейні жабів злякати
Вітаю! На вулиці зимно, але буде відлига. Вчора мав лягати об одинадцятій бо відключалось ліктрічество. Після четвертого разу плюнув і пішов спати. Таки скоро весна та літо:
Доброго дня! Поїду на базар трохи сала куплю бо холодильник сам на себе робить. Всім удачного цицькодня!