Тяжке дитинство, дерев'яні іграшки. .. прибиті до підлоги А їх ще досі люблю, кажу милій зроби такі як в столовці, щоб плоскі були і тверді як підошва. А вона сміється, каже от дурник там хліб один , їж домашні з мнєсом
Хм. У дружин також є якісь свої методички? Ну такі, таємні, які вони одна одній передають із дотриманням методів та засобів конспірації....
Ви мене питаєте , я готувать люблю але до котлет не пхаюсь бо мені котлети не до душі , фарш смажений тай годі. .
Якщо розумієтесь на тонкощах, то порівняйте зі зкомуниздженим мною. (Ваш варіант вже оброблений ще раз-два-три, мій - скоріш за все найближчий до фотожопного оригіналу, або оригінал, що був вчора викладений у загал (видер ніби-то в автора). Можливо після наголосу на світлині автор вже й виклав у кращій якості).
ну це лізти у фотошоп, морочити собі голову а зараді чого? якби це було для вас чи ще для якогось члена нашого клюбу то це одна справа але для людини яка немає прописки у клюбі морочити собі голову через його лінь чи небажання поковиряти троха хтмл нічого робити небуду. отакоєот. а ви кажете