вам такого неможна. вам совєтськє можна. і цей припиніть користуватись компом та інетом, телефон теж викініть такоє оті мешти з німетчини. ходіть у гамнодавах хвабрікі бальшівік, носіть кацтюми від бєрдянскай швєйнай хвабрікі пудь ільіча та їздіть відпочивати на курорти карсцнадарскава крайу а не по європах та жидостанах як ви звикли. а перед тим як купити щось то потупцюйте перед крамницею годинки зо три
Ото лише це і виправдовує Ваш вчинок. Слід розуміти так, що ви забачивши мирних дроворубів, просто наблизились до них,і як годиться, завели розмову за погоду. Потім невимушено перевели бесіду на рід їхніх занять, побачивши в їхніх руках господарчо- побутові предмети та бензоінструмент. І от коли вони почали божитися на московськопатріархатській мові про суто мирні цілі перебування поза межами цивілізації, Ви не змогли втримати себе в руках і вступили в нерівний бій з покидьками. На Вашому місці так поступив би кожен справжній Громадянин. Я б теж, якби мав карабінчик.
та все було інакше. їхав, побачив що є дрова вже нарізані ну і наїхав на них погрожуючи карабінкою та з матючам кинувся на пересічних посполітих
діду давайте мені реновтор бо самі мене переконували що тре тілько реноватором отже женіть мені реноватор а я як зроблю вам його поверну
непамятаю вже яка назва та усе інше. діда вмовляли усією родиною щоб він собі купив та на дачу їздив але він непогоджувався.
ні не правільно. він як на пенсію йшов то газона не забрав хоча міг би забрати. хоч і самоскид але доглянутий був, працював як годинник. то можна було ще якийсь гешефт крутити але він не забрав його і взагалі ні до якої техніки не підкодив окрім ровера
Мова була за отой корч, який ви квадроциклом зопалу обізвали. Так що в тій ситуації ваш дід таки був правий.
так саме й було , істинна правда ! ми з товаришем саме йшли собі нікого не чіпали , я люб'язно розповідав шо на свєта куплю йому новесенькі гаррісбіпод на шарнірах та якісь нові загранічні окуляри бо старі йому не зручні й частенько тицяє вилітаюча гільза ... так аж доки не натрапили на сумирних вірян шо йшли в святі місця . Ну привітались ми до тих мирян й через хвилинку зрозуміли шо не той ксьонз кропив їх на паску , далі приблизно так і було як ви кажете ..
тре було до мене їхать, в магазині при базі "Спорттовари" стояли по 1085р а так по ярмаркам в місті їх витягували, ажіотажу ні разу не бачив.
Все просто. Берете ультрафіолєтову лямпу, або світлодійода, світите, читаєте. Якщо немає лямпи ( ) - тоді сканер, скан у кольорі у максимальній якості. Потів фотожоп, та інші чаклунства, як казали камради вище. Аби не навпаки. Особливо отой, з вусами. Як для радянських часів - так впакований "тортік" краще за Рокфелера (не того, що щур з мултиків).
Поки я згадував як розрихтувати кувалдиком розібрати на запчастини сторінку сцайту та видерти чаклунством картинку Спойлер: не намагайтесь повторювати, бо можете й дідька викликати.... То отую світлину вже здобули без вирізання гландів через якимось простішим методом. То й добре. Най і мій здобуток надасть комусь наснаги (максимальна роздільна здатність, все інше - інтерполяція):