Ну да, турецький світер « Boys». На початку 90- тих мажори носили їх і їздили на Явах 350- скамєйках.
а зара нема наче! в ті часи був тілько бісквіт з маргариновими розачками і всьо. а щоб дістати нормальнийторт то тре було пхати до кієва по кіївський торт або замовляти у гарних знайомих в кулінарії. через це і пекла багато хто вдома ті торти бо набагато смачніше та свіжіше буде ніж в крамниці ьа ще і без діфіциту
Я теж ото думаю,навіщо,махну на лямпу чтири Осьо ще надибав про врагов сесеру,тільки ото неможу зрозуміть шо бельгійці вже тоді Марс колонізували
Та як жеж не вкрадеш?! А дрова?! Чи то Ви їх здобули в чесному бою з дроворубами- професіональними сомельє?
ну от скажіть мені - це все вами перелічене ,після того як все совіцьке вже пощезло, ви собі привезли чи ми всі стали взмозі зараз таке купувати , що з нами стало ? Я не страждаю на совконостальжію й не сумую за комуняцькою владою , не читаю тихцем інтернаціонал замість отченеш - я з вами жартую , а ви так заматюкались та загарчали в себе вдома шо аж в мене монітор підстрибнув та букви з клавіатури повистрибували , прокричали собі на всю хату " аааааа!!! клятий алкоголік-совкодрочер !!!!!!!знову про ковбасуподвадвацять тут агітує !!!!! . Доречі шо до алкоголізму - якщо вам так зручно вважати мене пропойцем то я навіть буду радий аби вам було приємно та радісно , а аби потішити вас прямо зараз піду й вип'ю пару чарчин "кахетісімзвйьозд" і ще й промовлю без жовчі та сарказму "Хай буде здоровий славетний дядько Концерватор - ревносний Хранитель української націоналістичної ідеї !" , будьмо !
А от для мене Ява350 була проблємою. Ну хочби вже «Їжака» п´ятого. Так ні- ото «мека» або восхонда накрайняк...
ніззя !!!! вони були невкусні та смерділи брудними онучами , а от зараз - то зовсім інше , зараз тортіки смакота , правда хімія , але ж запашні та можна рік милуватись доки не з'їсте
маие так. ми усі взмозі купити те що ми хочемо. без черг, без блату, без усякого іншого лвйна яке було за совєтів. а ще ми вільно володіємо інетом, читаємо ті книжки які захочемо і слухаємо ту мізіку яка до вподоби. чи вам мо нагадати що срану друкарську машинку тре було реєструвати, що ксерокс був під наглядом внештатного стукача з огпу-нквд-кгб що не усі книжки були дозволені та і музіка теж.
я вам більше скажу. в нас на початку 90стих вільно стояли квадроцикли у спорттоварах. хоча називались вони мінітрахтор-мотоблок
Ось трохи по НДР,трошки в них більш краще було чим в совку https://www.google.com/url?sa=i&sou...aw38_Ve8y46inx-VzCGWA2zv&ust=1547235078294534
так , саме так , але , блітьськамушка курвамать ,є одне "але" - грошів троха на то всьо не вистачає бо електрика та решта комірного зжерають всі бажання купувати шось з колишніх дифіцітів
Сканувати. Ось, читай: https://reibert.info/threads/skanir...drugix-bumazhnyx-nositelej-informacii.909366/ Тема та більше про вщент вимиті та вицвілі написи, думаю, для твого випадку буде досить особливо і не гратися.
а все тому що кацапи їх окупували у 1944-45 роках і невстигли наробити бангато клопоту як в нас зі своїми сраними колгоспами, пляновою економікою та іншим лайном. я вже мовчу за голодомори, розкуркулювання, війни та інше що принесли з собою кацапи
Саня хотів порадити кошерну домашню кулінарію з ґарантованим деестеу , вироблене малими партіями з натуральних продуктів і аж ніяк не "заграничне" Пи.Си. за ваше здоров'я вже чарочка коннячку впала в пузо разом з шматочком в'яленої мармурової телятинки - смакота !!!