у нас на заводі були путівки куди хош, якщо особісти давали добро, купляв і міняв рублі на валюту легко і просто але в різну країну була різна сумма. А на руках було зовсім по другому курсу
тогда почему проф хоккеисты играют с защитой? Они же не трусы, пусть снимут, а то получается что-то не так...
діду ви можете відкупитись отими треграними лямпами або якщо є то лямпами рейхсбанду. бо в мене лише одна тож тре ще хоча б три.
а тепер питання. як прочитати бірку паперову на якій чорнильний штепсєль вигорів від часу і ледь видно літери
зате все то можна було вкрасти майже задурно , звісно якшо то малими партіями та не для перепродажу - на будівництвах та в порту було тих кутників хоч лінію манергейма будуй . І не знаю як у вас там було з діфіцітами - а у нас в ЦУМі були й штани й костюми й взуваччка якісна , навіть джінсові штани вітчизняного виробництва .На зарплату можна було купити мопєд "верховина3" , потім "рига11" , потім "карпати" з ножним перемикачем скоростєй і нікіліруваними кольосами , потім знайшов закладуху грошів і купив "мінчака" , і гараж свій на кічкасі був . от тільки інтирнету та мобільніків не було - зате була "весна202" нова , три , "весна310" нова тож мабуть штук три , "весна212" нова дві штуки і одна ще й з радівом ось ! А тепер шо ??? "мицик" старенький , квартіра без ремоньту , хата в селі без гаража , човен старий люмунтійовий та ще декілька потрібних речей і ні мопєдки , ні магнітофона(три) , ні костюма троєчькі мілітопольськой швейной фабрики , ні чеських кросівок за трицятьпятьрублєй а куповані недавно в Мунхені за 110 ойрів та ще й на розпродажі , а саме головне шо нічого в держави вже не вкрадеш бо все вже вкрадено - отаке важке життя в селі зараз ...
так то ж він пакував в маленьку тару мамину настоянку з горіхів , а тут холодівник - не той калібрррр !
гарну мебель з югославії чи ндр, посуд теж звідти, джинси, взуття чешське а ліпше італійське, автівку та багато чого можна було вкрасти? так можна але це могли зробити одиницію псяче лайно у порівняні з панасоніком. лахи а не одяг а вам аби тілько вкрасти та потім пропити. нах тау епоху з постійним діфіцитом, блатом, чергами, камуняками та усіма хто за тими часами шкодує та по ним ностальгує
на ручці дверній з того боку що до дверей прикручена. там ще гайки квадратні. от мені і цікаво якого то року ті двері та ручки з замком. бо під ручками фарби нема. отакоєот