Капець,який дід%,все йому не то,все йому нетак,а от лямпу з сесесером подавай Ану мо хто опізнає шото за кокарда така була,знайдена на колоніях голєндерів,де після них жили чехи.
цікаве шось таке,ніколи не бачив,-а я осьо підігнав предмети в рамку по царьках завдяки нашим камрадам...
От лядащуга, ні щоб ото піти і нитку в чашечку запхать, то він хоче цілий день тухес відсижувать, а в кінці місяця чекає щоб йому десятку на наші гроші відслинили. Не меліть дурниць, пиво лишнім не буває. . Кувадлик в дорозі. .
Сьогодні побачив пацанів з клюшками, готували площу для хокею, згадав дитинство , за остані 20 років вперше бачу.
і в нас такого вже років з двадцять немає,а памятаю клюшки з верби,коньки прикручені до простих черевиків на шурупи,бо розміру не було підходящого...і грали!!!
доречі-виходив тікишо до вітру і чуть паравози за 10км...в пана Топаза...-значить буде мінятись погода...
Знач жива ше чавунка в ваших краях,недібрався один халамидник до рейок та паровозиків з вагончиками,це дуже добре
я как-то в детстве увидел как одному пацанчику сломали кость на ноге, то потом в хоккей играть не хотелось....Просто открытый перелом, вся фигня...Шайбой....
А мій малий сьогодні прийшов додому радий і щасливий, бо його офіційно взяли до футбольної команди. Перед цим рік ходив майже щодня на тренування до спортзалу. Я теж радий, що він не перегорів і не кинув ту затію. Радий тим, що хоч чимсь займається, а не сидить перед монітором.
А я оті казьонні котлети на дух не переносив, тільки в арміїї ще на срочці і зміг їх навернути, хоча за всю службу і були вони може аж двічі. І такі ж добрі здавались, курва...