В перспективі має бути передбанник,але це коли вільні гроші появляться,поки що з одними перебиваємся.
Оце думаю,на горі лежить двоє дверей,з двох половин,некрашені,шліфануть,шпаклянуть,і вставить стекла,напоміняю на карасінові шкарабаньки
нема,звідти де у нас пакують пайки,вивезли на прийомку металу цілий ЗІЛ таких,я взяв кілька та роздарував
Відібрати під приводом декомунізації, переподарувати самі знаєте кому, тоді декомунізовати, а потім швидко-швидко тікати до бункєра!
а скажіть, шановні, чи таку піч варто робити для хати? http://pechnoedelo.com/metallicheskie/bubafonya-iz-gazovogo-ballona.html
діду завязуйте з лямпами,краще отакого мундіра купуйте https://auction.violity.com/9877869...undir-sa-52-3-novyj-galife&utm_campaign=39uah
То це шо виходить якщо в мене є лопата таку як ліонідлліч садив дерева то сміливо мона називать брєжнєвкой і вимагати з покупців таки грубєцькі гроші??
З балона для хати - однозначно ні. Там метал хоч міцний, однак тонкий, і швидко вигорить. Специфіка конструкції з балону - для гаражів, не великих виробничих приміщень, дачі, чи чогось подібного. Тепловіддача з зовнішньої поверхні балона, з димоходу (як у класичної буржуйки). Саму конструкцію "бубафоня" використовують і для водяного опалення (змійовик навколо зони нагрівання). Водяний варіант думати можна і для житлових приміщень. Особливо якщо є доступ до відходів деревообробки чи чогось подібного. Бачив по телявізору "бубафоню" промислового типу на тюках соломи. Здається сюжет був про переведення на опалення якоїсь сільської школи на паливо-солому у вигляді великих круглих тюків (один тюк на добу для всієї школи). Якщо не помиляюсь сюжет був чи то з Хмельницької області, чи то десь з під Дніпра.
та що я кацап щоб ті гімняні лахи купляти та дрочити на них. то тілько кацапи кінчають як тілько до них отака херня попадає, або рукзак дісантніка. аж на сраку падають доводячи що то найліпший у світі рукзак а оті усі бергени, букварики та іншето фігня бо воно західне а от совєтськє то перша кляса як за якістью так і за зручністью
діду якщо доведете що сам ількович нею копав окопа коли навасрасійськ окуповував то тоді якомусь совкодрочеру можете втюхати за грубі гроші а так це лише рискаль і він не вартий більшого ніж інший такий самий чи подібний рискаль
Точно)) То прототип фіскаря. Але чомусь без кільця. У мене така сама тіко з кільцем. Тут явно нашвидкуруч клепали