Всіх з ранком без спо.)! Оселедець, картопелька і десь поїхали! А кавою десь сподіваюсь.... Всім гарного Дня
та кончено так можна зимою пірнати. вдягнув кустюма вишшов з хати на двір і пірнаєш собі у діжку з заздалегіть куплиною на ринку рибою вітаю панство. на дворі туман та невеличкий мінус а я збираюсь додому з тєжкої праці.
далеченько пхатись. ло вас ближче вітаю панство. вже вдома. тож кава та цигарка та до дверей та іншого
ну як то нічого нема?! парканчик екологичний та і реноватор теж. але не плячте так голосно, реноватора я вам поверну потім
Всім добра. -12. Лінивих білих мух трохи є. Небо похмуре. Рибний день. Не ведіться на провокації, не вживайте прострочених консервів
Вітаю! Всім привіт, пану К% 3/1, чавунчик...... На вулиці сніжить пінтура -4 завтра відлига починає. Жінка вдома, збираєтьця на роботу.
курва!то ї четвер?.з різдвом Христовим!ото вчора дивився вітання гундяєва.маскалів.с розділ..ж.п м.повний капець.ото наплів.
реноватор то таке, зараз піду в магазин подивлюсь що за штука такаЮ мо і куплю, от одне тільки смущає.. хто про мій парканчик вам сказав ?