Так не в КУНДЛЄРА казани горять.Правда в мене з каструлями.така сама морока.нпвіть від мультиварки примудрився спалити.Припхався з лікарні.думав шо вже все.Таки ні.ожив
Малому коляднику таки наприкупив телехвона, наколядував до тисячі то прийшлось доложить. Радості повні шпідні.
Панове, а хто мав справу з отакою чудасією - типу поліморфус (Polymorfus, полікапролактон) чи ще чимось подібним? Я так розумію, воно при кімнатній температурі тверде, жорстке, дуже стійке до механічних пошкоджень. А є щось подібне, але з механічними властивостями твердої гуми?
та воно то краще але ж нехочуть мені лички давати щоб я відразу по ай пі банив як тілько побачу що то кацапське ай-пі
це пана Алекса інтерєрчик та ще одного камуняки, пахабіч наче звуть. той постійно за окупантами пляче та кАлбасою по 2.20
Доброго времени. Где-то то здесь видел такой вариант "Начни свой день с NF". https://www.instagram.com/p/BjkwdHcFyAx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=19zkc5rohrqck Кто бы мог скинуть в нормальном размере? Спасибо
мовчки. тицяє у чверту пимпочку т де смайли, світлини , відео. обираєте спойлервипадає віконечко з назвою спойлера, тицяєте далі у вікні відповіді випадає код. вставляєте мід тими двома кодами те що хочете сховати під спойлер та тицяєте відповісти. всьо крок 1 крок 2 крок 3
Все в одному кроці: у вікні відповіді набираєте перед тим, що тра заховати [spoiler ] а після того, що тра заховати [/spoiler ] і получиться отак: Спойлер ку-ку для копіпастерів: після кожного spoiler додано зайвий пробіл щоб незаспойлерити раніше ніж тра Ще мона так [ spoiler=бла-бла-бла ] [/spoiler ] тоді вийде отак Спойлер: бла-бла-бла ку-ку Хоча така метода тіко для олдскульних камрадів, бо простіше кнопи кнопати. Ця метода помічна, коли певні функції відключені, але не заблоковані
та вже я виклав відіо , хоча думав шо воно з матюками і ніззя - а коли подививсь то виявляється проста проза життя ...